«Τινάχτηκε στον αέρα» το Άρης-Πηλέας (3-1) τέσσερις κόκκινες ο Πηλέας

Παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων, η αναμέτρηση μεταξύ Άρη Μελ. και Πηλέα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ πάθος, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου. Αυτό γιατί στο β’ μέρος υπήρξα πολλά νεύρα από πλευράς φιλοξενουμένων, που αντίκρισαν τέσσερις κόκκινες κάρτες, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση με επτά παίκτες κι επί της ουσίας μετά το 70΄να μην παιχτεί ποδόσφαιρο…

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι παίκτες του Πηλέα, οι οποίοι αν και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε αγώνα αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Έτσι στην αναμέτρηση με τον σαφώς ισχυρότερο Άρη Μελ. μπήκαν δυνατά να παίξουν το παιχνίδι τους κι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους.
Μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ ο, με πλασέ του Δ. Μπρισμπέου μετά από κούρσα από αριστερά και πάσα του εξαιρετικού Καμπέρη στο 32΄. Στο 23′ οι ίδιοι πρωταγωνιστές συμμετείχαν σε παρόμοια φάση, τότε όμως ο Μπρισμπέος αστόχησε απελπιστικά, από πλεονεκτικότερη θέση, από εκείνη που σημείωσε το γκολ.
Μετά το 0-1 οι παίκτες του Άρη, που έδειχναν πολύ επηρεασμένοι κι από τον κακό αγωνιστικό χώρο, αφυπνίστηκαν και η απάντηση ήταν άμεση. Στο 34′ ο Πετρόπουλος βρέθηκε με τη μπάλα στη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής του Πηλέα και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Η νίκη τελικά ήρθε για τους γηπεδούχους με το 3-1 που διαμορφώθηκε στο β’ μέρος όταν σκόραραν στο 62′ ο Ταφίλης, με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή και στο 70′ ο Ίμπρα, με προβολή από κοντά.
Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα “μπαράζ” κόκκινων καρτών για τους φιλοξενούμενους, Συγκεριμένα, την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Τσολακίδη είδαν οι Ζουλέκου (75′- 2η κίτρινη),
Δημουλάς (76′ απευθείας κόκκινη γιατί μούντζωσε το βοηθό διαιτητή -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Φ.Α.), Μακρής (78′ απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία) και Μπαρμπαγεωργόπουλος (90′ – 2η κίτρινη).
Μετά τις τέσσερις κάρτες που αντίκρισαν οι φιλοξενούμενοι, προβληματίστηκαν έντονα για το αν θα ολοκλήρωναν το παιχνίδι ή αν θα επιδίωκαν τη διακοπή! Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κανονικά, έστω κι αν ήταν επεισοδιακή.
Οι έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, μετά τη λήξη του αγώνα, μάλλον θα πρέπει να λογίζονται ως αυτονόητες.
ΆΡΗΣ ΜΕΛ.: Γεωργάκος, Ασημάκης (55′ Γκατζούνας), Μυλωνάς, Γκίνης, Γκοτσόπουλος, Τσιαντής, Ίμπρα (72′ Χαυδατούρης), Ακτσιαλής, Ταφίλης ( 71′ Μινιζόπουλος), Πετρόπουλος, Στραβέλας.
ΠΗΛΕΑΣ: Φύβγας, Μακρής, Δημουλάς, Ματθαίου, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Βαΐτσης, Δ. Μπρισμπέος (80′ Στύλας), Βούρος, Μαργαρίτης, Θάνος, Καμπέρης,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις