Λεουτσάκος: “Δεν έχουμε καμία εξέλιξη για τα μπόνους των ομάδων από την ΕΡΤ”

Κατηγορηματική διάψευση του Λεωνίδα Λεουτσάκου σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στην ΕΠΟ για ΔΣ και διανομή του μπόνους της ΕΡΤ.

Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ μετέφερε τους ισχυρισμούς των Δημήτρη Βαγιάκου, Χάρη Γρηγορίου περί άμεσης διανομής του μπόνους κατάταξης της ΕΡΤ, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν αναβολές στις εκδικάσεις προσφυγών. Αμφότεροι ανέφεραν ενώπιον της επιτροπής ότι θα γίνει ΔΣ την Πέμπτη (01/09), όμως κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

«Ούτε ΔΣ έχουμε προγραμματίσει, ούτε για το μπόνους της ΕΡΤ έχουμε κάποια εξέλιξη ακόμα. Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα αναφέρθηκαν. Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα; Δεν ενημέρωσα ποτέ και κανέναν για συμβούλιο ή για διανομή του μπόνους», δήλωσε στο FL News ο πρόεδρος της λίγκας φανερά ενοχλημένος και απόρησε πώς προέκυψαν αυτοί οι ισχυρισμοί, τη στιγμή που δεν έχει δρομολογηθεί καμία σχετική εξέλιξη.

Όπως αποδείχθηκε, τα όσα αναφέρθηκαν ήταν στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναβληθεί η συζήτηση των προσφυγών του Ηροδότου και της Επισκοπής, καθώς ουδεμία σχετική ενημέρωση υπήρξε από τη διοργανώτρια αρχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις