Στέλιος Δημητρίου: «θα δώσουμε τα πάντα για μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες»

Ο Στέλιος Δημητρίου μαζί με τον Αντώνη Αναστασίου θα αποτελέσουν το δίδυμο των αριστερών μπακ της Νίκης Βόλου για τη σεζόν 2022-23. Ο Κύπριος αμυντικός μίλησε στο goalpost.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως πάνω από τα πρόσωπα είναι η ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Δημητρίου στο goalpost.gr:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Νίκη Βόλου: «Εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκομαι στο Βόλο και οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει, είναι πολύ θετικές. Έχω μείνει έκπληκτος με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Όσον αφορά το αγωνιστικό, είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε, είναι βαριά τα πόδια, λόγω της προετοιμασίας. Γενικά, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι καλύτερες».

Για τους λόγους που του έκανε εντύπωση το οικογενειακό κλίμα της ομάδας: «Έχω περάσει από αρκετές ομάδες, το έχω συναντήσει ξανά. Είναι ο τρόπος που με υποδέχτηκαν τα παιδιά, όχι μόνο εμένα, όλους τους νέους παίκτες, νιώθω σαν να είμαι εδώ από πέρσι. Τόσο νωρίς, δύσκολα το συναντάς αυτό. Σε 10-15 μέρες, ένιωσα ότι είμαι στην ομάδα καιρό».

Για την αγωνιστική εικόνα της Νίκης: «Δεν έχω παίξει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι η Σούπερ Λιγκ 2 είναι ένα σκληρό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το υλικό μας είναι πολύ καλό, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια, να κάνουν τη διαφορά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τον “ανταγωνισμό” που ζει και θα ζει καθημερινά με τον Αντώνη Αναστασίου: «Είναι ό,τι καλύτερο για μένα αυτό. Το έχω ζήσει ξανά, μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας, είμαι σε μία ηλικία που δε βλέπω μόνο το ατομικό, αλλά και το συλλογικό συμφέρον. Για μένα, το καλύτερο είναι η ομάδα να κερδίζει κι ας είμαι στον πάγκο. Βέβαια, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να παίζω κάθε εβδομάδα».

Για το πώς θα χαρακτήριζε αγωνιστικά τον εαυτό του: «Είμαι ένας παίκτης υψηλής έντασης, τρέχω ασταμάτητα. Μέσα στο παιχνίδι, ανεβοκατεβαίνω την αριστερή πτέρυγα συνέχεια».

Για το παρατσούκλι “Κρέππας”: «Με ρωτάνε πολλοί αν τρώω πολλές κρέπες. Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά, όταν ήμασταν περίπου 15 χρονών. Τότε, άρχισαν να γίνονται γνωστές οι κρέπες κι ένας φίλος μου μού είπε “μοιάζεις με κρέπα”. Δε ξέρω πώς του ήρθε, δε μου εξήγησε ποτέ, αλλά έμεινε κι έτσι με γνωρίζουν, ειδικά στην Κύπρο. Όταν ακούνε Στέλιος Δημητρίου, μπορεί να μην με καταλάβουν, αλλά όταν τους πεις “Κρέππας” με γνωρίζουν αμέσως».

Για το πώς του φαίνεται ο κόσμος της Νίκης και το μήνυμα που στέλνει σε εκείνον: «Από πριν, όταν είχα “κλείσει” στην ομάδα, δεν ήξερα πάρα πολλά. Φίλοι μου από την Κύπρο που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, μου μίλησαν για τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, μου έδειξαν βίντεο. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι ό,τι πρέπει για έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, είναι ακόμα νωρίς, είμαστε στο αρχικό στάδιο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα να ετοιμαστούμε για μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις