Μετατέθηκε η πρώτη συνάντηση του στίβου της Νίκης Βόλου

Την αλλαγή ημέρας και ώρας στην πρώτη συνάντηση της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε το κυανόλευκο τμήμα.

Αναλυτικά:

“ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η συνάντηση όλης της αγωνιστικής ομάδας στίβου για τον προγραμματισμό και το νέο φετινό σχεδιασμό από τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας μετατίθεται για την Δευτέρα 5/9/2022 και ώρα 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η αλλαγή αυτή γίνεται διότι οι εγκαταστάσεις του σταδίου θα είναι κλειστές τις ημερομηνίες 1-2/9/2022 μετά από ενημέρωση που είχαμε σήμερα λόγω διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα γυναικών ΕΛΛΑΔΑΣ – ΟΥΑΛΙΑΣ στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου μέχρι και σήμερα Τρίτη 30/8/2022 τις ώρες 6-9 μ.μ. και τις επόμενες ημέρες μόνο τηλεφωνικά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας καθώς το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι κλειστό λόγω της συναυλίας και του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθούν στο χώρο του.

τηλ.επικ. γραμματείας κ. Σοφία: 6945 203016

Η εγγραφή του κάθε αθλητή/τριας είναι υποχρεωτική να γίνει πριν την έναρξη των προπονήσεων, καθώς ο αριθμός των ατόμων ανά τμήμα είναι περιορισμένος και θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής του κάθε αθλούμενου.

Οι προπονήσεις όλων των ακαδημιών θα ξεκινήσουν κανονικά την Δευτέρα 5/9/2022 με το χειμερινό ωράριο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις