“Γκάφα” και αποκλεισμός της Νέας Αρτάκης από το Κύπελλο – Η θέση της ομάδας

Η Αρτάκη ταξίδεψε στην Αθήνα να παίξει με τον Άρη Βούλας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το ματς δεν έγινε ποτέ και όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Εύβοιας χάνει (με 3-0) την αναμέτρηση στα χαρτιά.

Η σέντρα είχε οριστεί για τις 17:30, κι ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν βγει για προθέρμανση, το παιχνίδι καθυστερούσε χαρακτηριστικά να ξεκινήσει. Τελικά αποδείχθηκε ότι η Αρτάκη, στην κατάσταση με τα δελτία (20αδα) δεν είχε δηλώσει δύο παίκτες κάτω των 21 ετών.

Μετά από περίπου 35 λεπτά ο διαιτητής Κολορίζος (Φθιώτιδα) έκλεισε το φύλλο αγώνα, ενώ από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι “δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις σύμφωνα με την προκήρυξη για να ξεκινήσει το παιχνίδι”.

Ετσι, η Αρτάκη πήρε το δρόμο της επιστροφής άπρακτη κι έχασε άδοξα την ευκαιρία να διεκδικήσει το ματς και μια πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πήρε θέση η Νέα Αρτάκη

Η Νέα Αρτάκη εξέδωσε ανακοίνωσε σχετικά με τις κινήσεις της μετά την μη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας της με τον Άρη Βούλας, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση : Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης .
Σχετικά με την μη διεξαγωγή του Αγώνα Κυπελλου Ελλαδας μεταξύ της ομαδας μας και του Άρη Βούλας , θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής :
Η ομαδα μας είναι σύμφωνη και πλήρως εναρμονισμένη σχετικά με τις απαιτήσεις συμμετοχής που υπάρχουν στην προκήρυξη του Κυπέλου Ελλαδος σε επίπεδο «ρόστερ»/δυναμικού στις ηλικίες ποδοσφαιριστων που απαιτούνται .
Ελήφθησαν επίσημα όλα τα απαραίτητα έγγραφα/δελτία μέσω «δηλωμένης» «επιβεβαιωμένης» και «πιστοποιημένης» επίσημης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του συλλόγου μας, ΕΠΣΕ και ΕΠΟ που ακολουθείται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ανταλλαγής επισήμων πιστοποιημένων ηλεκτρονικών εγγράφων απο τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρουσιάστηκαν «ηλεκτρονικά» και εμπρόθεσμα 5’ πριν την κανονική έναρξη του Αγώνα .
Παρουσιάστηκαν στον διαιτητή του Αγώνα τα απαραίτητα έγγραφα και δελτία σε ηλεκτρονική μορφή πιστοποιημένα για το γνήσιο τους απο τους αρμόδιους φορείς 5’ (17:25) πριν να ξεκινήσει ο Αγώνας ελέγχθηκαν και ζητήθηκε επιπρόσθετα να δοθούν και σε έντυπη μορφή τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα στα επόμενα 15’ (17:40) ικανοποιώντας και αυτό το αίτημα, ταυτόχρονα απο την ομαδα μας ζητήθηκε το «εύλογο» χρονικό περιθώριο όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις για να ξεκινήσει ο αγώνας .
Παρόλο που δόθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα/δελτία μέσα στα χρονικά περιθώρια που είχαν οριστεί και μέσα απο τους πιστοποιημένους και κατάλληλους ελέγχους αυτών ο Διαιτητης για λόγους που δεν είναι κατανοητοί απο την πλευρά μας τελικά αποφάσισε να μην ξεκινήσει ο Αγώνας επιβεβαιώνοντας όμως ότι προσκομίστηκαν όλα τα απαραίτητα δελτία/έγγραφα απο την ομαδα μας στο «εύλογο» χρονικό διάστημα στο φύλλο αγωνος .
Η Ομαδα μας θα ήθελε πρώτα απο όλα να ζητήσει ένα «συγνώμη» απο τους φίλους και φιλάθλους μας και ειδικά σε αυτούς που ακολούθησαν την ομαδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι και να ενημερώσει ότι θα προσφύγει σε όλες τις νομικές κινήσεις δικαίωσης που απαιτούνται και είναι διαθέσιμες σεβόμενος τις διαδικασίες και αποφάσεις των διαιτητών και ΕΠΟ .
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων
Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις