Εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΓΣ Αλμυρού

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΓΣ Αλμυρού.
Η ενημέρωση του συλλόγου:
Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ενημερώσει για το ξεκίνημα και την λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου.
Σκοπός του συλλόγου είναι να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο φυτώριο αθλητισμού στην πόλη μας.
Έχοντας άρτιες εγκαταστάσεις στο στάδιο Αλμυρού με τρία γήπεδα : δύο 5*5 και ένα 8*8, χώρους αποδυτηρίων, γυμναστήριο και χώρους κατάλληλους για τους επισκέπτες-γονείς, γραφεία ενημέρωσης επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής Αλμυρού.
Για κάθε ηλικία δημιουργούνται τα ανάλογα τμήματα. Θέλουμε να έχουμε συνεργασία με όλες τις ομάδες της επαρχίας μας και να αξιοποιήσουμε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές που θα βγαίνουν από την ακαδημία. Παρακαλούμε τους γονείς να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής και να μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην νέα μας προσπάθεια.
Η διοίκηση του Γ.Σ.Α έχει έρθει σε συμφωνία με τους έμπειρους προπονητές της περιοχής μας κ.κ Θανάση Μαντουδιώτη, Μιχάλη Ανδρωνά, Βαγγέλη Επίσκοπο και Θόδωρα Σκούρα άρτια καταρτισμένους και γνώστες του ποδοσφαίρου σε μικρές ηλικίες. Προσθέτουμε ότι ο σύλλογος συνεργάζεται φέτος με τον γιατρό Χρήστο Τριανταφύλλου και τον φυσικοθεραπευτή Αλέξανδρο Κοντοστάθη.
Έχει ήδη ξεκινήσει η εγγραφή παιδιών ηλικίας από 5 έως 17 ετών καθημερινά από 17:00 – 20:00 στα γραφεία του συλλόγου στο στάδιο Αλμυρού.
Υπεύθυνοι ακαδημίας: Λεωνίδας Κωτούλας (6932109851), Λευτέρης Φωτιάδης (6974465520), Δημήτρης Κοντογεωργάκης (6936716375).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις