Μοίρασε πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής στην Football League

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με πρόστιμο 1.500 ευρώ, τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Πανσερραϊκός για το άναμα δύο βεγγαλικών στον εντός έδρας αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.

Παράλληλα το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο, τιμώρησε με δίμηνο αποκλεισμό τους Σπύρο Λειβαδιώτη, Ζαχαρία Γεωργακάκη και τον Βαλάντη Μπλέτσα εκπροσώπους της Ζακύνθου και των Χανίων αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για το άναμμα δυο βεγγαλικών από φιλάθλους της στις κερκίδες του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα της 9-1-2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

Επέβαλε α) στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών (αγώνας της 20-12-2015 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).

Επέβαλε α) στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών (αγώνας της 10-1-2016 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).

Επέβαλε α) στην πρώτη εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ΜΠΛΕΤΣΑ ΒΑΛΑΝΤΗ (εκπρόσωπο) χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750 ευρώ) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών (αγώνας της 20-2-2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΝΕΩΝ).

Αναγνωρίζει ότι στον εγκαλούμενο, Χαράλαμπο Τεννέ, προπονητή της ομάδος ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής του από τον αγώνα της 11.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Αναγνωρίζει ότι στον εγκαλούμενο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, βοηθό προπονητή της ομάδος ΝΕΩΝ της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής του από τον αγώνα της 9.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΝΕΩΝ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

Αναγνωρίζει ότι στον εγκαλούμενο, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΗΛΙΑ, εκπρόσωπο της ομάδος ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής του από τον αγώνα της 17.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Αναγνωρίζει ότι σε έκαστο εγκαλούμενο, ΣΠΥΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ, β΄ διερμηνέα της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, α΄ φροντιστή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ επιβλήθηκε αυτοδικαίως η ποινή του αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα, λόγω της αποβολής τους από τον αγώνα της 10.1.2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964».