Για το πρώτο φιλικό με τον κόσμο στο πλευρό της ετοιμάζεται η ΑΕΛ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πλέον στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ στις 18:00. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «βυσσινί» επί λαρισινού εδάφους και ως εκ τούτου θα δοθεί η ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της πόλης να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά και να ενισχύσει την προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ζητούμενο είναι η ομάδα να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά πιο βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Μύκονο.

Μέχρι τώρα υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια των παικτών και την πορεία της προετοιμασίας και το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σ’ ένα ακόμα παιχνίδι που δίνει την ευκαιρία στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα η κούραση από τις καθημερινές προπονήσεις είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ για τις θύρες 2, 4 και 10 και 15 ευρώ για τη θύρα 3.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις