Για δύο δυνατές κινήσεις ψάχνεται ο ΑΟ Τρίκαλα

Αν θεωρητικά το πρωτάθλημα ξεκινήσει στην ημερομηνία που ανακοίνωσε η ΕΠΟ τότε και στον ΑΟ Τρίκαλα μετράνε αντίστροφα για την πρώτη σέντρα και φυσικά για τον τελικό καταρτισμό του ρόστερ.

Ένα ρόστερ που θα ξεκαθαρίσει μετά τα δύο φιλικά με Διγενή Νεοχωρίου και Αναγέννηση Καρδίτσας αφού στην τελική ευθεία θα μπούνε 25 περίπου ποδοσφαιριστές μαζί με τους τερματοφύλακες.

Όσο αφορά την ενίσχυση; Δεν έχει εγκαταληφθεί η προσπάθεια απόκτησης του Ελίνι Δημούτσου ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στην Γ’Εθνική. Ο έμπειρος μέσος δέχεται πιέσεις από τον Παναγιώτη Μαντζανά που θέλει να ντύσει τον παίκτη στα κυανέρυθρα για να ισχυροποιήσει τη μεσαία γραμμή.

Εκεί που αποκτήθηκε και ο μεσοεπιθετικός Κέβιν Γιόκε ο οποίος δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό της νέας του ομάδας με τον Διγενή Νεοχωρίου.

Παράλληλα δεν αποκλείεται οι κυανέρυθροι να επανέλθουν και για τον κεντρικό αμυντικό Παντελή Θεολόγου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ και αν αυτό γίνει τότε δεν αποκλείεται να γίνει και η τελική πρόταση από τον ΑΟΤ που έχει ήδη αρκετό αριθμό ποδοσφαιριστών στο κέντρο της άμυνας.

goal-trikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις