Κοντά στην Εθνική βόλεϊ εφήβων Δήμος Βόλου και Αργώ (pics)

Κοντά στην εθνική μας ομάδα βόλεϊ των εφήβων παραβρέθηκαν σήμερα στην Πορταριά, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κύριος Μιχάλης Καπουρνιώτης ως εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου, καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ κύριοι Σπύρος Γεωργουλάς και Χρήστος Παξιμαδάκης, προπονητής και έφορος αντίστοιχα του ανδρικού τμήματος.

Ο κύριος Καπουρνιώτης καλωσόρισε εκ μέρους του Δήμου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί, ενώ έθεσε τον Δήμο στη διάθεση τους για οποιαδήποτε διευκόλυνση ζητηθεί και αφορά την διαμονή τους στην πόλη μας. Οι εκπρόσωποι του Βολιώτικου συλλόγου , επίσης εξέφρασαν την προθυμία τους για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας τεχνικής φύσεως απαιτηθεί. Την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία εξέφρασε το προπονητικό team κύριοι Νικός Μούχλιας και Αποστόλης Ναλμπάντης και ο team manager  Χρήστος Ντόζης.

Να θυμίσουμε ότι η εθνική μας ομάδα, προετοιμάζεται στο κλειστό της Πορταριάς από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στις 14 Σεπτεμβρίου. Ακολούθως θα μεταβεί στην πόλη Vasto της Ιταλίας, όπου θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 15 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Στην προετοιμασία της εθνικής έχει προσκληθεί και συμμετέχει μεταξύ των άλλων και ο ταλαντούχος αθλητής του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ  Χάρης Παξιμαδάκης, για τον οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις