Χ-ωρίς νίκη Λαμία και Αστέρας Τρίπολης (vid)

Η Λαμία είχε τις φάσεις, ο Αστέρας Τρίπολης άντεξε και πάλι στην πίεση του αντιπάλου του και οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος παίρνοντας από έναν βαθμό εκατέρωθεν.

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης κοντραρίστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Παραμένει στα… χαμηλά η ομάδα της Φθιώτιδας, τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους Αρκάδες.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο πέμπτο λεπτό όταν ο Μπενίτο προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Η πρώτη σημαντική επίσκεψη της Λαμίας στα καρέ του Παπαδόπουλου σημειώθηκε στο 20′ με τον Νούνιες να αστοχεί από αέρος από κοντινή απόσταση, ενώ ούτε δεκατρία λεπτά αργότερα ο Ντε Βιντσέντι βρήκε δίχτυα παρά τις καλές προϋποθέσεις που είχε. Η πιο μεγάλη φάση των Αρκάδων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 37′ με το Μπενίτο ξανά που βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ αλλά απώλεσε την ευκαιρία.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν έκρυβαν κάποια έκπληξη, με την πιο αξιοσημείωτη φάση να είναι η λόμπα του Γιακουμάκη που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 85′ ο Μαρμεντίνι πήρε μία κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, ενώ ανάλογη ήταν η κατάληξη και στην προσπάθεια του Μπεχαράνο στο 90′. Αυτή, ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα που έληξε ισόπαλος με 0-0.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα, 4-2-3-1): Σαρανοφ – Σιμόν, Αντετζο, Κορνέζος, Γκορανοφ, Μπεχαρανο, Σλιβκα, Τσιλουλης, Ντε Βινσέντι, Νούνιες, Γιακουμάκης

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Μπερτόγλιο, Γκαρνταφσκι, Ριερα, Μπενίτο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις