Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ (ανανέωση)

Μια αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο (9/4) από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΘ και οι υπόλοιποι πέντε αγώνες θα γίνουν την Κυριακή (10/4) με κοινή ώρα έναρξης στις 12 το μεσημέρι.

1ος Όμιλος

Το ενδιαφέρον έχει “κορυφωθεί” μετά την μείωση της διαφοράς στον ένα βαθμό της δεύτερης ΑΕ Διμηνίου από τον πρώτο Ηρακλή, ενώ και στη μέση της βαθμολογίας η “μάχη” για την αποφυγή των πλέι-αουτ έχει φουντώσει, μετά το νέο εντός έδρας στραβοπάτημα της Σκιάθου, με ένα εκ των ουραγών.
Ξεκάθαρα σ’ αυτά (πλέι-άουτ) συμμετέχει η Αγ. Παρασκευή ως 7η, ενώ τη θέση της 6ης ομάδας αγωνίζονται να αποφύγουν η Σκιάθος και ο Άρης Μελ. (35β.), όπως και ο Θησέας (36 β.).
Από τις τρεις ομάδες, το ευκολότερο έργο αναμφισβήτητα έχει ο Θησέας, καθώς εκτός του ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενος την βαθμολογικά αδιάφορη Δάφνη και μάλιστα στην κοινή τους έδρα.
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Σάββατο
16:00 Αγ. Γ. Νηλείας ΑΕ 2002 – Πηλέας
Κυριακή
12:00 Βασδέκειο Ηρακλής – Σκιάθος
12:00 Σαρακηνού Σαρακηνός – Άρης Μελ.
12:00 ΕΑΚ Δάφνη – Θησέας Αγριάς
12:00 Μαγνησιακού Μαγνησιακός – ΑΕ Διμηνίου
12:00 Δημητριάς Πανιώνιος – Αγ. Παρασκευή

2ος Όμιλος
Για την Κυριακή (10/4) είναι προγραμματισμένες όλες οι αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, με την ιδιαιτερότητα ότι αυτές που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον ξεκινούν στις 16:00′, έναντι των υπολοίπων που γίνονται στις 12:00′ το μεσημέρι.
Σ’ αυτό τον 2ο όμιλο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη της παραμονής είτε απευθείας, είτε μέσω της “δεύτερης ευκαιρίας” των πλέι-άουτ…
Σ΄αυτή τη διαδικασία εμπλέκονται 3 ομάδες με τις Μικροθήβες (8η- 23β) να υπολείπονται 3 πόντων της Σκοπέλου (7η- 26β) και τεσσάρων της Αγχιάλου (6η-27 β), που αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα να συμμετέχουν στα πλεί-άουτ.
Αξιοσημείωτο ότι και οι 3 ομάδες αγωνίζονται μακρυά από την έδρα τους, με τη Σκόπελο φυσικά να βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση, λόγω του πολύωρου ταξιδιού.
Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Κυριακή
12:00 Ευξεινούπολης, Δήμητρα Ευξ. – Σκόπελος
12:00 Σούρπης, Αίας Σούρπης – ΦΘ Αγχιάλου
12:00 Αχιλλείου, Αχιλλέας Αχ. – Μικροθήβες
12:00 Πλατανού, Μυρμιδόνες – Απόλλων Καν.
16:00 Στεφ/κείου, Διαγόρας Στεφ. – Άθλος
16:00 Αλμυρού, ΓΣ Αλμυρός – Πρωτεσίλαος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις