Super League: Clasico της Θεσσαλονίκης και ενδιαφέροντα ματς το “μενού” της ημέρας

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση στο Περιστέρι (18:30, Novasports Prime), όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το 2/2 στην έδρα τους και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Τούμπα, με τον Κόουλμαν να έχει μοναδική ουσιαστική απώλεια τον τιμωρημένο Κιβρακίδη. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός έρχεται… φουριόζος μετά τη νίκη επί του Άρη, με τον Κολοβό για πρώτη φορά στην αποστολή, όχι όμως και τον νεοαποκτηθέντα Μπακάκη. Εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Ντίαζ.

Στις 19:00 (Cosmote Sport 1) ο Βόλος φιλοξενεί τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων στο “Πανθεσσαλονικό”. Ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους κομβικούς Νέιρα, Τοράλ, αλλά και τους Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι που παραμένουν στα πιτς και θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει αντίδραση μετά το άσχημο ξεκίνημα με τις 2/2 ήττες που την κρατούν μόνη στην τελευταία θέση. Με φουλ ψυχολογία οι γηπεδούχοι που έρχονται από το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και άδειο απουσιολόγιο για τον Κώστα Μπράτσο.
Δύο παιχνίδια στις 21:30. Η ΑΕΚ περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1) για το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει… ξενιτεμένη, στη Ριζούπολη, πριν μπει στην ιστορική της έδρα, τη νεότευκτη “Opap Arena”. Μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο, η Ένωση δεν έχει περιθώρια άλλων απωλειών και το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομάδα του Αλμέιδα, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τους νεοφερμένους Ελίασον και Μουκουντί. Με σημαντικά προβλήματα ο ΠΑΣ, που είχε την τεράστια απώλεια του Κόντε, ενώ εκτός τέθηκε και ο Λώλης με τραυματισμό, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Τα φώτα της αγωνιστικής πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ (Novasports Prime). Με τον Απόστολο Τερζή ως υπηρεσιακή λύση για μία ακόμη φορά οι γηπεδούχοι, έπειτα το διαζύγιο με τον Μπούργος, τρίτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός κάθεται στον πάγκο ως πρώτος προπονητής κόντρα στον Δικέφαλο, ισόπαλα και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Οι Κίτρινοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά το “χαστούκι” από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, πριν υποδεχτούν τον νέο τους προπονητή. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα της περσινής σεζόν απέναντι στον Άρη (0-1-3) και να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα που θα τον επαναφέρει στην κορυφή, συγκάτοικο με τον Παναθηναϊκό. Μοναδικό πρόβλημα ο Οντουμπάτζο για τους γηπεδούχους – Eκτός οι Ρ.Σοάρες, Κουαλιάτα, Σάστρε και οι τραυματίες Νάσμπεργκ, Λύρατζης για τον Δικέφαλο.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

18:30 Ατρόμητος-Παναιτωλικός (Novasports Prime)
19:00 Βόλος-ΟΦΗ (Cosmote Sport 1)
21:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)
21:30 Άρης-ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις