Μόρας για Νίκη: «Μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»

Για ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μόρας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας:

Απόδοση: goalpost.gr

«Σίγουρα παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τελείως διαφορετικοί στόχοι, οπότε για εμάς ήταν ένα πολύ καλό φιλικό, αν και έχουμε ακόμα έλλειψη παικτών. Σίγουρα υπήρχε και κούραση αλλά δοκιμάσαμε πράγματα να δούμε αν μπορούμε να σταθούμε με αντιπάλους που είναι καλύτεροι, είναι το φαβορί φέτος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αν μπορούμε να παίξουμε από πίσω, να χτίσουμε από πίσω, να δοκιμάσουμε πράγματα και να δούμε αν μπορούμε να τα βγάλουμε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμη πίσω και εμείς και η Νίκη Βόλου. Θεωρώ ότι έγινε ένα φιλικό όπου και οι δύο προπονητές δοκιμάσαμε πράγματα και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Στόχος είναι να αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές για να είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα το οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει. Οπότε ήταν ένα ωραίο, θετικό φιλικό.

Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε ακόμη τέσσερις – πέντε παίκτες για να δουλεύουμε στο ρόστερ που θα αγωνίζεται αυτή τη χρονιά. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και σίγουρα χρειάζονται ποδοσφαιριστές και έμπειροι και νέοι για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα μπορεί να παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις