Μισή ντουζίνα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας!

Έξι μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Σπύρο Γκουγκούδη, Escuredo Argondizza Emanuel Pablo, Δημήτρη Τασιούλη, Λάμπρο Αγγελούλη, Δημήτρη Αλτάνη και Παναγιώτη Μάντικα.

Οι ανακοινώσεις:

“Ο Ηρακλής Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών που έρχονται στην ομάδα μας, με σκοπό να την δυναμώσουν ακόμη περισσότερο ενόψει των επίσημων αγώνων που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά:

1.Σπύρος Γκουγκούδης

Ο Σπύρος Γκουγκούδης πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και έχει πολλές παραστάσεις από τις κορυφαίες επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας. Είναι γεννηθείς στις 17 Απριλίου του 1989 και έχει ύψος 1.85. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και έχει διακριθεί (Πυργετό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακό Βόλου, Ατρόμητο Αθηνών, Απόλλων Πόντου, Τρίκαλα και Ασπρόπυργο).

2.Escuredo Argondizza Emanuel Pablo

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Escuredo Argondizza Emanuel Pablo (Εσκουρέντο) από τη Νέα Αρτάκη. Κατάγεται από την Αργεντινή και έχει αγωνιστεί για χρόνια στη χώρα μας. Είναι γεννηθείς στις 15 Μαρτίου του 1993. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει περάσει με επιτυχία από αρκετές ομάδες (Ναυπακτιακός Αστέρας, Ερμιονίδα, Club social y deportivo Flandria (nacional B-Primera B metro), Club deportivo Español (Primera B metro) και Νέα Αρτάκη.

3.Δημήτρης Τασιούλης

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Τασιούλη από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Βλαχογιάννι Λάρισας, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με επιτυχία.

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Νίκη Μιχαήλ» και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου. Επόμενος «σταθμός» του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ-19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ). Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20. Την περίοδο 2017-18 αγωνίσθηκε με τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League.

Από το 2018–2021 ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας όπου και κατέγραψε 61 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στην Super League 2. Tην τελευταία αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε από τον ΟΦ Ιεράπετρας και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Αστέρα Βλαχιώτη και οι δύο ομάδες Super League 2.

4.Λάμπρος Αγγελούλης

Ο Λάμπρος Αγγελούλης έρχεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ με ελεύθερη μεταγραφή. Είναι γεννηθείς στις 26 Μαΐου του 2002 και έχει ύψος 1.90. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και διακρίνεται για την μαχητικότητά του.

5.Δημήτρης Αλτάνης

Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα και μεγάλη διάθεση να εξελιχθεί. Ο καταγόμενος από τη Φθιώτιδα παίκτης, αγωνίσθηκε την περσινή χρονιά στον Ατρόμητο Παλαμά, ενώ έχει θητεία στην Κ17 του Ατρομήτου και στην Κ19 της Λαμίας. Αγωνίστηκε επίσης στον Φωκικό, ενώ έχει περάσει και από Αετό Μακρυχωρίου και Ατρόμητο Παλαμά.

6.Παναγιώτης Μάντικας

Έρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Κ19).

Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννηθείς το 2003) που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης αλλά και στο κέντρο, με καλά στοιχεία και δυνατότητες εξέλιξης. Έχει επίσης αγωνιστεί στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

*Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους τους παίκτες, με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις