Βοσνιάδης: «Να ξεκινήσουμε με νίκες»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης για την απόδοση της ομάδας του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Παρά τις απουσίες η Νίκη εμφανίστηκε φρέσκια και είχε καλά διαστήματα με τον προπονητή της Νίκης Βόλου να αναφέρει πως η ομάδα διαθέτει την ποιότητα για να παίρνει ευκολότερα τις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr

«Βελτιωμένοι. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πολλές οι καταστάσεις, κάποια στιγμή θα μπαίνουν τα γκολ, ειδικά όταν είμαστε καλύτεροι στις εκτελέσεις. Πιστεύω έχουμε ποιότητα για να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες. Μην ξεχνάμε όμως πως είναι δεύτερο φιλικό παιχνίδι, 24η ημέρα προετοιμασίας αν θυμάμαι καλά. Το σημαντικό είναι πως έχουμε πολλά παιδιά να μας βοηθήσουν. Σήμερα είχαμε πέντε σημαντικότατες απουσίες, ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, και ήταν σαν να μην υπήρχαν αυτές οι απουσίες. Ανταποκρίθηκαν όλοι. Με το βάθος που έχουμε στο ρόστερ πιστεύω πως και προβλήματα να παρουσιάζονται η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα μπορεί να πετυχαίνει πράγματα. Ευχαριστημένος από τους περισσότερους, συνεχίζουμε τη δουλειά. Αυτή τη στιγμή μετράει στα φιλικά να αποκτήσουμε σιγά σιγά τη συνοχή μας και να προσαρμοστούν οι καινούριοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι υπάρχει ένας κορμός που βοηθάει τα καινούρια παιδιά να προσαρμοστούν γρήγορα. Δουλειά και δουλειά μέχρι να φτάσουμε κάποια στιγμή στην έναρξη του πρωταθλήματος και να είμαστε όπως πρέπει».

Για τις αλλαγές που έγιναν σήμερα:

«Η ανάγκη μας οδήγησε σ’ αυτές. Ο Γρομητσάρης έχει ξαναπαίξει σ’ αυτή τη θέση αλλά δεν είναι μια θέση που του ταιριάζει. Είναι από ανάγκη. Ξέρει να κρατήσει τακτικά τον χώρο, μπορεί να αμυνθεί καλά, έχει ταχύτητα, οπότε μπορεί να πάει και εκεί. Παντού θα μας δώσουν βοήθεια τα παιδιά. Σ’ ένα πρωτάθλημα πάντα θα υπάρχουν τραυματισμοί. Μακάρι να μην υπήρχαν, αλλά… Τουλάχιστον να έχουμε την δυνατότητα με οτιδήποτε συμβεί τραυματισμούς, κάρτες και λοιπά, να τα καλύψουμε. Το σημαντικό είναι να μην χάνουμε ποδοσφαιριστές. Βλέπετε πέντε ποδοσφαιριστές ξαφνικά χρειάστηκε να λείψουν. Κάποιοι αρρώστησαν, κάποιοι λόγω της προετοιμασίας ένιωσαν κάποια σφιξηματάκια και όπως ήταν λογικό προφυλάχθηκαν».

Για τον Ολαϊζόλα:

«Και ο Μπρούνο και ο Ολαϊζόλα είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα. Το σημαντικό είναι να προσαρμοστούν στις ανάγκες του ποδοσφαίρου της Super League2. Ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα εκεί που παίζανε. Πιστεύω όμως πως είναι νεαροί και φιλόδοξοι, θα κάνουν αυτά που λέμε και θα προσαρμοστούν και γρήγορα. Έχουν τις δυνατότητες να μας βοηθήσουν».

Αν υπάρχει κάτι σοβαρό στους παίκτες που έλειπαν:

«Όχι. Μπορεί λίγο παραπάνω, να μας κάνει ένα δεκαήμερο ο Σιαφά, αλλά οι υπόλοιποι επιστρέφουν. Μιράντα, Τσουκαλάς, Κάσσος και Τοπαλίδης επιστρέφουν γρήγορα. Και ο Παναγιωτίδης ευτυχώς έπαιξε 25’ είναι εντάξει. Αυτά υπάρχουν. Είναι προετοιμασία. Τα παιδιά είναι φορτωμένα με το πρόγραμμα των προπονήσεων, είναι φυσιολογικό, να βγαίνουν τέτοια. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε μεγάλους τραυματισμούς. Να είναι πράγματα που θα μπορούν γρήγορα να επανέρχονται οι ποδοσφαιριστές.

Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας που δεν θα υπάρξει φιλικό μέχρι το επόμενο της Βέροιας. Πολύ δουλειά και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι και ο κόσμος να είναι πιο κοντά μας. Σιγά σιγά μαζεύεται, τον έχουμε ανάγκη, το λέω και δεν θέλω να ακουστεί σα χάιδεμα στα αυτιά του, αλλά είναι άλλη η δύναμή μας με την συμπαράστασή του και πρέπει να το καταλάβει και να είναι εδώ μαζί μας.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια είχαμε πολύ καλή προσέλευση του κόσμου. Ας ελπίσουμε αυτό να συνεχιστεί, να γεμίσει το γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα να κάνει μεγάλα πράγματα. Ο κόσμος μπορεί να μας δώσει μεγάλη ώθηση».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος της SL2:

«Να ξεκινήσουμε με νίκες, γιατί το ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να παραγγείλουμε αντιπάλους. Αλλά να κάνουμε μια μεγαλύτερη ευχή, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και να ξεκινήσει με ομάδες που μπορούν να ανταποκριθούν και να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευχή και να μην καθυστερήσει πολύ η έναρξή του. Επίσης να είναι ένα πρωτάθλημα που να στηριχθεί γιατί έχει σημαντικές ομάδες, με πολύ κόσμο, ομάδες με ιστορία, άρα είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να προσεχθεί. Μακάρι να ξεκινήσει σύντομα».

Θα παίξει η ομάδα κάποιο ματς στο Πανθεσσαλικό πριν την έναρξη;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. Είναι θέμα διοίκησης. Για εμάς το ότι παίζουμε φιλικά μπροστά στον κόσμο, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι, που είχαμε αναγκαστεί να παίξουμε τα περισσότερα παιχνίδια έξω, είναι μεγάλο το κέρδος. Αρχίζει ο κόσμος να συνηθίζει να είναι μαζί με την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα πάμε Πανθεσσαλικό, αλλά κι εδώ είμαστε καλά για τέτοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις