Επαφή με τους μετόχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο ασχολήθηκε – μεταξύ άλλων- και με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής, για να αρχίσει άμεσα η λειτουργία του. Στον Ερασιτέχνη βρίσκονται σε αναμονή, καθώς περιμένουν να κλειστεί το ραντεβού στην Αθήνα…

..με άτομα της ΓΓΑ. Θα υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπείας του συλλόγου με υπουργικά στελέχη και θα συζητηθεί το θέμα των χρεών της ΠΑΕ και τι σκέφτεται η Πολιτεία να νομοθετήσει για τις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, που αποχωρούν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ απασχόλησε το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη και θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει επαφή με τους μετόχους της ΠΑΕ, για να συζητηθεί το θέμα, ενώ άμεσα θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.
Είναι λογικό όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ, αλλά και της εκκαθάρισης, να μην προχωρούν οι κινήσεις με τα άτομα που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη λειτουργία του. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν, όμως ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις