Στη Ρεάλ Μαδρίτης, προπονητές της Αγ. Παρασκευής Βόλου!

Η επιμόρφωση των προπονητών της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου συνεχίζεται και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σήμερα αναχωρούν δυο προπονητές των Ακαδημιών της για την Ισπανία, για εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης!


Συγκεκριμένα, οι Νίκος Μπράνος και Μαργαρίτης Καλαΐτζής, θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι διάρκειας μιας εβδομάδας, που διοργανώνει το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επικεφαλή τον Dr. Παπανικολάου Ζήσης (Ph.D, Ed.M) Αναπληρωτή Καθηγητή της Ειδικής Προπονησιολογίας Ποδοσφαίρισης, στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με το οποίο η σχολή της Αγ. Παρασκευής έχει συνεργασία.
Έτσι, μετά την επίσκεψη στη Βελγική Γκενκ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τους προπονητές της Σχολής, Στέλιο Μαλακασιώτη και Νίκο Μπράνο, καθώς και τον ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας της Αγ. Παρασκευής και προπονητή των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Β., Φώτη Αγραφιώτη, ακόμη μια και πιο εντυπωσιακή επιμορφωτική επίσκεψη είναι γεγονός, καθιστώντας το γνωστικό επίπεδο των προπονητών της Αγ. Παρασκευής που ασχολούνται με τα μικρά παιδιά, στο υψηλότερο σημείο.
Με την επιστροφή των δυο προπονητών στην Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση και συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, με απώτερο σκοπό οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι προπονητές στα τελευταία ταξίδια στο εξωτερικό, να βρει εφαρμογή στους νεαρούς μαθητές- αθλητές της Σχολής.