Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το G/G στη Βαρκελώνη, επιλογές από Τσάμπιονσιπ

Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που διανύουμε, με τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεκινούν απόψε. Μαγνητίζει τα βλέμματα η «εμφύλια» αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν κόντρα στην Μπενφίκα στον άλλο προημιτελικό. Πριν περάσουμε στις προτάσεις, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews των αγώνων και να επιλέξετε τα κορυφαία προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκοράρει η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.25. Το ζευγάρι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό στην προημιτελική φάση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο συμπατριώτισσες συναντιούνται για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά την προπέρσινη διπλή συνάντηση και πάλι στα προημιτελικά, όπου οι Καταλανοί είχαν γνωρίσει τον αποκλεισμό. Η ήττα από τη Ρεάλ έβαλε τέλος σε ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 39 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και επανέφερε ως ένα βαθμό τις ελπίδες ανατροπής της κατάστασης στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν στις δύο εκπροσώπους της Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή η Ατλέτικο βρίσκεται στο -6 (76-70) και η Ρεάλ στο -7. Για να εξειδικεύσουμε στα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη στη φετινή διοργάνωση με έξι νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Στη φάση των «16» καθάρισε με σχετική ευκολία την Άρσεναλ με δύο νίκες (0-2 και 3-1). Ταυτόχρονα, μετρά μόνο τρίποντα στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, συμμετέχει στα προημιτελικά της διοργάνωσης για τρίτη συνεχή σεζόν, έχοντας μπροστά της έναν τρίτο συνεχόμενο… «εμφύλιο». Φυσικά και αποτελεί οδηγό για τους «ροχιμπλάνκος» η επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα της προπέρσινης σεζόν, καθώς καλούνται σήμερα να βάλουν τέλος σε ένα σερί έξι διαδοχικών ηττών από τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα μετά την εμφατική νίκη πρωταθλήματος του Σαββάτου επί της Μπέτις, που ήταν η πέμπτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν (5-0-1) και έφερε τους Μαδριλένους στο -6 από την κορυφή. Δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Ατλέτικο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αϊντχόφεν στη φάση των “16”, καθώς η πρόκριση ήρθε στη διαδικασία των πέναλτι (στο ισόπαλο 0-0 και τα δύο ματς). Πάντως, έχει διατηρήσει ανέπαφη εστία στα 6/8 φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια της και είναι αήττητη εκτός έδρας με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ρόδεραμ

Συνεχίζουμε στην Τσάμπιονσιπ, όπου θα επιλέξουμε το «Χ2» στην αναμέτρηση Μπρίστολ Σίτι – Ρόδεραμ, σε απόδοση 2.09. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στο πρωτάθλημα η Μπρίστολ Σίτι το Σάββατο (2/4). Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Φούλαμ (2-1 εκτός έδρας) και Μπόλτον (6-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Τζόνσον γνώρισε βαριά ήττα από τη Χαλ (4-0 εκτός έδρας). Σημαντικότατη είναι η αποψινή αναμέτρηση της Μπρίστολ Σίτι με αντίπαλο τη Ρόδεραμ, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της στο βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα έξι βαθμούς πίσω από την Μπρίστολ Σίτι βρίσκεται η επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και η Μίλτον Κέινς Ντονς. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο απολογισμός του συλλόγου από το Μπρίστολ στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Απ’ την άλλη, με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει η Ρόδεραμ στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Γουόρνοκ παραμένει αήττητο εδώ κι έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Μπρέντφορντ (2-1 εντός έδρας), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-0 εκτός έδρας), Μίντλεσμπρο (1-0 εντός έδρας), Ίπσουϊτς (1-0 εκτός έδρας) και Λιντς (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ντέρμπι Κάουντι (3-3 εντός έδρας). Θεωρούμε ότι η Ρόδεραμ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Εύκολη νίκη για Μίντλεσμπρο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Χάντερσφιλντ, όπου επιλέγουμε το -1 Μίντλεσμπρο σε απόδοση 2.10 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μίντλεσμπρο με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Μίντλεσμπρο κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε στις αρχές του Μάρτη από τις Ρόδεραμ (1-0 εκτός έδρας) και Τσάρλτον (2-0 εκτός έδρας), η Μίντλεσμπρο κατάφερε να αποσπάσει έξι βαθμούς στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Καράνκα επικράτησε των Χαλ (1-0 εντός έδρας) και ΚΠΡ (3-2 εκτός έδρας). Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπέρνλι, βρίσκονται οι «κόκκινοι» μετά το πέρας 39 αγωνιστικών (σ.σ. χρωστάνε μία). Απ’ την άλλη, έξι βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Χάντερσφιλντ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βάγκνερ επικράτησε των Ρέντινγκ (3-1 εντός έδρας) και Λιντς (4-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπέρνλι (3-1 εντός έδρας) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-0 εντός έδρας). Οχτώ βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Χάντερσφιλντ, μετά το πέρας 39 αγωνιστικών, σήμερα θεωρούμε ότι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις