Champions League: Το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας των ομίλων

Σέντρα απόψε, στη φάση των ομίλων του Champions League – Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Ακριβώς 101 ημέρες μετά τον τελικό στο Παρίσι, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης «φόρεσε» το 14ο ευρωπαϊκό της στέμμα, νικώντας (1-0) τη Λίβερπουλ, ανοίγει αύριο η σκηνή των ομίλων του Champions League, πλούσια σε φαβορί, σε ασυνήθιστα όμως συμπυκνωμένες παραστάσεις λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, σε ένα επικίνδυνο ημερολόγιο που αποκλείει κάθε λάθος.

Συνηθισμένοι σε αυτά τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, να διεξάγονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, οι μεγάλοι της Ευρώπης δεν θα πάρουν ανάσα αυτή τη φορά.

Η προοπτική του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου) κόβει τη σεζόν στα δύο, συμπιέζοντας την πρώτη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων του πλανήτη σε μόλις δύο μήνες.

 

Για τον 5ο όμιλο, η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Ζάγκρεμπ από τη Ντινάμο, ενώ η Μίλαν αναμετράται στην Αυστρία με την Ζάλτσμπουργκ με μοναδικό απόντα τον Ρέμπιτς

Στον 6ο όμιλο, η Ρεάλ αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου της στη Γλασκώβη απέναντι στη Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη. Μοναδικές απουσίες για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι οι αναπληρωματικοί Οντριοθόλα και Βαγέχο. Στο άλλο ματς του ομίλου κοντράρονται Λειψία και Σαχτάρ.

Τέλος, στον 7ο όμιλο, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την προβληματική φέτος Σεβίλλη.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

5ος Όμιλος
19:45 Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Τσέλσι
22:00 Ζάλτσμπουργκ-Μίλαν

6ος Όμιλος
22:00 Σέλτικ-Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Λειψία-Σαχτάρ Ντόνετσκ

7ος Όμιλος
19:45 Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη
22:00 Σεβίλλη-Μάντσεστερ Σίτι

8ος Όμιλος
22:00 Μπενφίκα-Μακάμπι Χάιφα
22:00 Παρί-Γιουβέντους

onsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις