«Θα μας βρείτε μπροστά σας»

Για θέατρο του παραλόγου μίλησε ο παράγοντας της Παναχαϊκής, Ποτής Τσιριμπής. Δεδομένη θεωρεί την επιστροφή των 12 βαθμών, ποινή που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, ο Ποτής Τσιριμπής. Ο παράγοντας της πατρινής ομάδας με δηλώσεις του στο flnews μίλησε για θέατρο του παραλόγου και υποστήριξε ότι οι «κοκκινόμαυροι» θα προσφύγουν όπου τους δίνει δικαίωμα ο νόμος. Αναλυτικά ο Τσιριμπής ανέφερε:

«Μετά το θέατρο του παραλόγου που ζούμε όλους αυτούς τους μήνες στη Β’ Εθνική, αποδείχτηκε ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε κανένα δικαίωμα να αποβάλει από το πρωτάθλημα την Παναχαϊκή, όπως υποστήριζε, βάσει της απόφασης του αθλητικού δικαστή που αφαίρεσε βαθμούς. Οι οποίοι βαθμοί πάλι δεν προβλέπονται και η απόφαση θα ανατραπεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Από το καταστατικό της ομοσπονδίας δεν προβλέπεται γι’ αυτό το παράπτωμα αφαίρεση βαθμών παρά μόνο πρόστιμο.

Επειδή η ΠΑΕ Παναχαϊκή δήλωσε από την αρχή ότι μόνο νόμιμα και ηθιικά θα παίξει σ’ αυτή την κατηγορία, αποδεικνύεται ότι είναι πραγματικά όλα αυτά για τα οποία φωνάζουμε από τον Νοέμβριο. Επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου εναντίον όλων αυτών που έπαιξαν στην πλάτη μίας ομάδας που εδρεύει στην 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και με τεράστια ιστορία. Με τις παράλογες αποφάσεις τους και την αλλοίωση πρωταθλήματος, αφού η Παναχαϊκή δεν μετείχε ως τώρα στους αγώνες πρωταθλήματος, έπαιζαν με την ιστορία και το όνομά της.

Κύριοι, ήρθε η ώρα που θα μας βρείτε μπροστά σας όπως πραγματικά σας αξίζει και θα απολογηθείτε πολύ σύντομα για όλα όσα τραγικά έχουν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα τον λόγο θα τον έχει η αθλητική Δικαιοσύνη και όπου αλλού χρειάζεται να προσφύγουμε, ώστε να δικαιωθούμε για όλα αυτά που φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή που μετέχουμε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις