Μ. Καπουρνιώτης: Νίκες με Άρη και Σπόρτιγκ στο μπαράζ

Τελευταία αγωνιστική είναι η ερχόμενη για το πρωτάθλημα μπάσκτ της Α2 Εθνικής κατηγορία γυναικών. Ο Ολυμπιακός στο φινάλε, θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στην Α1 Εθνική κατηγορία, έχοντας μόλις μία ήττα στο παθητικό του όλη τη χρονιά από τον Παναθλητικό.

Ο κόουτς της βολιώτικης ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης, δήλωσε χαρακτηριστικά στο  goalpost.gr: ” Μετά τη σημαντική νίκη επί του Ηρακλή…

…την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και με νίκη επί του Άρη Θεσσαλονίκης.

Παρά τα μεγάλα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών που είχαμε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, τα κορίτσια έβγαλαν πάθος και ψυχή στο γήπεδο και τελικά θα τερματίσουμε στην τρίτη θέση.

Φυσικά υπάρχει και ο αγώνας μπαράζ με τον 3ο του άλλου ομίλου Σπόρτιγκ Αθηνών. Θέλουμε νίκη και σ’ αυτόν τον αγώνα, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία, ν’ ανέβουμε εμείς στην Α1 γυναικών.

Δουλεύουμε σκληρά και παράλληλα με τη “βιτρίνα”, επενδύουμε και στο μέλλον. Άλλωστε, τρεις 15χρονες καλαθοσφαιρίστριές μας έπαιξαν μέχρι και πεντάδα σε αγώνες της Α2 γυναικών. Δημιουργούμε λοιπόν και την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις