Γιατί δεν πρέπει να προβληματίζει η έλλειψη “φιλικών” γκολ στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, κόντρα στην Φήκη, την περασμένη Κυριακή, στο δεύτερο διαδοχικό φιλικό του παιχνίδι, κόντρα σε ομάδα που θα αντιμετωπίσει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που δε δέχτηκε, αλλά και δε βρήκε το γκολ.

Δεδομένα, τα πρώτα μηνύματα, όσον αφορά την ανασταλτική του λειτουργία είναι θετικότατα, με τους ερυθρόλευκους να μην απειλούνται σημαντικά από τους αντιπάλους τους. Στην αντίπερα όχθη, η δυσκολία στη δημιουργία φάσεων, στο επιθετικό σκέλος, κι η απουσία του γκολ φέρνουν έναν κάποιον προβληματισμό, ιδιαίτερα στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Φυσικά, αιτίες υπάρχουν κι απόλυτα εύλογες. Η σημαντικότερη όλων είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, όσον αφορά την προετοιμασία του, χρονικά. Σε αυτό το πλαίσιο, λείπει ακόμα, σε σημαντικό βαθμό, η ομοιογένεια στο ερυθρόλευκο σύνολο. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο έμψυχο δυναμικό, με λίγους ποδοσφαιριστές, εντός αυτού, να συνδέονται ποδοσφαιρικά στο παρελθόν. Παράλληλα, η στελέχωση του ρόστερ, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του ίδιου του κ. Θεοδοσιάδη, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός “ψάχνεται” για δύο παίκτες στο μπροστά μέρος του γηπέδου, για ένα δεκάρι και για ένα σέντερ φορ.

Ως εκ τούτου, χρειάζεται υπομονή και πίστη στο πλάνο Θεοδοσιάδη, γεγονός που ήδη ενστερνίζεται “τυφλά”, εξάλλου, σύσσωμη η διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις