Έντεκα χρυσά ο ΝΟΒΑ στους Πανελλήνιους κολύμβησης βετεράνων

11 πρώτες νίκες και 9 πανελλήνια ρεκόρ πέτυχαν οι αθλητές του ΝΟΒ-Α στους 2ους Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης ΜΑΣΤΕΡΣ (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) στη Θεσσαλονίκη.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κολύμβησης Μάστερς (Βετεράνων) με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 211 αθλητές και καταρρίφθηκαν πολλά Πανελλήνια ρεκόρ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες συμμετείχε με 4 κολυμβητές- παλαιούς πρωταθλητές κολύμβησης οι οποίοι δεν έπαψαν να λαμβάνουν μέρος σε παρόμοιες διοργανώσεις με επιτυχίες και 1 κολυμβήτρια ,οι οποίοι πέτυχαν 11 πρώτες νίκες και κατέρριψαν 9 Πανελλήνια ρεκόρ και πρόβαλαν έτσι για ακόμη μια φορά τον σύλλογό τους.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα:

Άθως Κραβαρίτης: 1ος στα 200 και 400 μ. ελεύθερο με Πανελλήνια ρεκόρ και στα δύο αγωνίσματα.

Βλάσης Βολιώτης: 1ος στα 50 και 200 μ. ελεύθερο με Πανελλήνια ρεκόρ και στα δύο αγωνίσματα.

Κώστας Βολιώτης: 1ος στα 400 και 200 μ. μεικτή ατομική, στα 400 μ. ελεύθερο και στα 200 μ. πρόσθιο, με Πανελλήνια ρεκόρ και στα τέσσερα αγωνίσματα.

Λαρυγγάκης Παναγιώτης: 1ος στα 50 μ. πρόσθιο, 3ος στα 50 μ. πεταλούδα και 5ος στα 50 μ. ύπτιο.

Διαλετάρα Βιολέττα: 1η στα 1500 μ. ελεύθερο.

Εξάλλου η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4 x 50 ελεύθερο του ΝΟΒ-Α (Κραβαρίτης Άθως, Βολιώτης Βλάσης, Βολιώτης Κώστας και Λαρυγγάκης Παναγιώτης) κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Ε με Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους βετεράνους αθλητές-τρια για τις διακρίσεις τους και για άσβεστη αθλητική φλόγα που τους διακατέχει και τους ανεβάζει στα υψηλό βάθρο των πρωταθλητών.

*Στη φωτο από αριστερά: Βλάσης Βολιώτης, Κώστας Βολιώτης, Άθως Κραβαρίτης, Παναγιώτης Λαρυγγάκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις