Κωπηλασία: Στην Εθνική κλήθηκε η Βόντζου του ΝΟΒΑ

Σε κοινόβιο της Εθνικής κωπηλασίας θα συμμετάσχει η Αναστασία Βόντζου μετά τα δύο χρυσά που κατέκτησε στη Διεθνή Ρεγκάτα της Ιταλίας. Το κοινόβιο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-30 Απριλίου στο Σχινιά, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί…

…στη Λουκέρνη.
Η κλήση της αθλήτριας του ΝΟΒΑ στην Εθνική είναι αποτέλεσμα των δύο χρυσών που κατέκτησε στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Η Αναστασία Βόντζου ανήκει στην κατηγορία Νεανίδων και είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου. Το 2015 ύστερα από σκληρή δουλειά κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών κάτω των 23 ετών, κατακτώντας την 6η παγκόσμια θέση στο τετραπλό σκιφ αλλά και 2 Βαλκανικές νίκες (αργυρά μετάλλια).
Μετά από ένα δεκαπενθήμερο κοπιαστικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, η Εθνική στην οποία συμμετείχε η Αναστασία Βόντζου, πήρε μέρος στη Διεθνή Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο όπου κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ νεανίδων με την Ανέτα Κυρίδου του ΝΟΘ και χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Γυναικών, με τη Δημάκου Γεωργία του ΝΑΣ.
Ο Πρόεδρος Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν την κωπηλάτρια, τον προπονητή και την εφορεία του τμήματος για τις επιτυχίες αυτές και εύχονται καλή συνέχεια με μεγάλες διακρίσεις .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις