«Αναθέρμανση» με Φερνάντες τα «ξαναλένε» Ιβάν – Μπέος

Έγκυρες πληροφoρίες αναφέρουν ότι έγινε νέα επαφή, χωρίς όμως να διαρρεύσουν λεπτομέρειες. Τα διακινούμενα σενάρια, δεν αφήνουν περιθώρια για ασφαλείς προβλέψεις.

 

Αυτή που αφορούσε τον ταλαντούχο νεαρό Ισπανό μεσοεπιθετικό Πάολο Φερνάντες του Βόλου. Με δεδομένες τις καλές σχέσεις της οικογένειας Σαββίδη με τον Δήμαρχο Βόλου – όπως ο τελευταίος κατ επανάληψη και δημόσια είχε δηλώσει – όλοι έκριναν πολύ ορθή την απόφαση του μεγαλομετόχου, να διαχειριστεί αποκλειστικά ο ίδιος την υπόθεση.

Οι ελπίδες του κόσμου ήταν ομολογουμένως πολλές. Κι αυτό, γιατί δεν υπήρξε ποτέ υπόθεση την οποία αναλάμβανε προσωπικά ο Ιβάν, να μην έχει ταχύρρυθμη και θετική κατάληξη. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη μέχρι στιγμής. Έτσι, αντί των αναμενόμενων και ταχύτατων θετικών εξελίξεων, είχαμε μια ανεξήγητη και μεγάλης διάρκειας σιωπή. Ένα ανεξήγητο κενό ενημέρωσης.

Τα διακινούμενα σενάρια ξεκινούσαν από διαρροές οι οποίες αφορούσαν «εσωτερικές αντιδράσεις» ενός συγκεκριμένου συστήματος του όλου οργανισμού, που δεν έβλεπε με καλό μάτι (για τους… δικούς του λόγους) αυτήν την δοσοληψία και κατέληγαν στις υψηλές απαιτήσεις που έβαλε στο τραπέζι ο πονηρός και πολύπειρος Μπέος, ανεξάρτητα από την μεγάλη εκτίμηση και τον σεβασμό που έτρεφε προς το πρόσωπο του συνομιλητή του.

 

Δεν ξέρουμε βέβαια εάν και κατά πόσο ο Ιβάν επηρεάστηκε από αυτά τα σενάρια. Είτε από τις εσωτερικές αντιδράσεις, είτε από τις υπερβολικές απαιτήσεις του Μπεόυ. Η ουσία είναι ότι μέχρι χθες το θέμα είχε κολλήσει και δεν προχωρούσε. Κάποιοι μιλούσαν για «ναυάγιο» και άλλοι για μια ναρκοθετημένη εκ προϊμίου προσπάθεια.

Και λέμε μέχρι χθες, γιατί… «σήμερα» ιχνηλατώντας το ρεπορτάζ σιτιζόμενων και αφελών, αλλιεύσαμε ένα δειλό «ψέλλισμα» και «χτύπημα» το οποίο πληροφορούσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Πάολο Φερνάντες και ότι είχαμε και σχετική επαφή Σαββίδη – Μπέου. Δεν μείναμε βέβαια σε αυτήν την απρόβλεπτη «αποκάλυψη» γιατί προερχόταν από ένα μεγάλο μέρος εκείνων που είχαν θάψει στην κυριολεξία τη συγκεκριμένη περίπτωση μεταγραφής.

Έτσι φροντίσαμε σεβόμενοι τους αναγνώστες μας και όπως άλλωστε είχαμε υποχρέωση, να δούμε αν ήταν αλήθεια η πληροφορία που μεθοδευμένα και συγχρονισμένα διέρρευσε. Απευθυνθήκαμε σε ανθρώπους έμπιστους που γνωρίζουν πολύ καλά τα διαδραματιζόμενα εντός και εκτός του… «όλου οργανισμού», οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν του λόγου το αληθές.

Δηλαδή ότι πραγματικά ο Ιβάν άνοιξε ένα νέο κύκλο συζητήσεων με τον Δήμαρχο Βόλου και ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα αποτελέσματα, θετικά ή αρνητικά για αυτή την μεταγραφή. Το να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ έναν ποιοτικό παίκτη μέσα σε αυτή τη μεταγραφική ανομβρία και τον απαράδεκτο σχεδιασμό της χρονιάς, ασφαλώς θα χαροποιήσει τον κόσμο του δικέφαλου. Τώρα το ποιοι και γιατί θα λυπηθούν είναι…άλλου παπά ευαγγέλιο. Και από παπάδες και…. παπατζήδες δυστυχώς βρίσκεις αρκετούς στον ΠΑΟΚ.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις