Πηγαίνει πίσω η συνάντηση του Ερασιτέχνη με τον Κοντονή

Το θέμα των χρεών της ΠΑΕ «καίει» τον Α.Σ. Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα ισχύσει τη νέα χρονιά, με το νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος θα έρθει για διαβούλευση μέσα στον Μάιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η Πολιτεία δεν έχει πάρει θέση, πέρα από κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα. Επειδή…

…θα πρέπει, τόσο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όσο και του Εργοτέλη, να γνωρίζουν τις προθέσεις της Κυβέρνησης, για να προχωρήσουν τις κινήσεις τους, εδώ και αρκετές μέρες οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν ζητήσει να συναντηθούν από κοινού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, στελέχη και νομικούς συμβούλους της ΓΓΑ, έτσι ώστε να ενημερωθούν για το τι θα προβλέπει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, ωστόσο, το σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την στάση του Κοντονή να μην κάνει πίσω στο θέμα της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδος και τη FIFA να έχει ήδη στείλει το μήνυμα για Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Ευρώπη, θα πάει πίσω το ραντεβού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις