Καταθέτει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης η Παναχαϊκή

Στην κατάθεση έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, που είχε σαν αποτέλεσμα την αφαίρεση 12 βαθμών, θα προβεί σήμερα Τετάρτη (6/4) η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» εκφράζουν την βεβαιότητα τους όσον αφορά την εξαφάνιση…

…της εν λόγω ποινής, καθώς θεωρούν σίγουρο ότι θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο, αφού σύμφωνα με του ίδιους η εγγυητική τους έχει συμπληρωθεί.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά η ομάδα της Πάτρας, προετοιμάζεται για το προσεχές εκτός έδρας ματς της Κυριακής (10/4) κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ, το οποίο είναι και το πρώτο έπειτα από περίπου ένα μήνα, καθώς το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι Αχαιοί ήταν αυτό της 23ης αγωνιστικής στην Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα.
Εκτός πλάνων του Ηλία Φυντάνη για τον συγκεκριμένο αγώνα, έχουν τεθεί οι Πέδρο και Τρίγκας που είναι τιμωρημένοι, ενώ αυτό το οποίο αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του πελοποννησιακού συγκροτήματος, είναι το πότε θα οριστούν να γίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια με Χανιά και Λαμία, αλλά και το εκτός με τον Αχαρναϊκό, τα οποία δεν μπορούσαν να γίνουν λόγω του ότι δεν είχε εκδοθεί ακόμα η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το πιστοποιητικό συμμετοχής των Αχαιών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις