«Έψαχνα να βρω αν υπάρχει ομάδα Α»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρόνης Παπαβραμίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για την κατάσταση που επικρατεί στον Αγροτικό Αστέρα: «Μέχρι χθες έψαχνα να βρω αν υπάρχει ομάδα «Α», αλλά δεν υπάρχει τίποτα. 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και μέσα από ανακοίνωση ορίστηκε η επόμενη συνεδρίαση στις 30 Σεπτεμβρίου. Με ποιους παίκτες; Η Καβάλα και μπράβο της έχει και άλλα τμήματα και μπόρεσε να σταθεί, εμείς εδώ έχουμε μόνο τις ακαδημίες. Αν μου επιτρέψουν θα κατέβω με τις ακαδημίες και είναι σίγουρο ότι θα χάνω όλα τα παιχνίδια, αλλά θα κατέβω. Κατά 95%-97% θα υποβιβαστώ εκτός και αν κάνω τις καλύτερες μεταγραφές».

Για να προσθέσει: «Μήπως να αποσυρθώ και να βάλουν την ομάδα της αρεσκείας τους; Γιατί αυτό θα γίνει, έφυγαν ήδη 9 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Μπορώ να πληρώνω εγώ τα συμβόλαια μέχρι τον Ιανουάριο, τι θα γίνει και να πληρώνω τα συμβόλαια; Δεν πρέπει να πάω εγώ στα δικαστήρια και να κάνω εξώδικα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία; Βάσει νομοσχεδίου η ομάδα θα πέσει δύο κατηγορίες. Σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται;»

Ενώ ακόμα ανέφερε: «Πριν δύο λεπτά έστειλα μήνυμα στον κύριο Μπαλτάκο, να αφιερώσει 2 λεπτά για μία ιστορική ομάδα, αναφερόμαστε σε αυτόν γιατί είναι ο αρμόδιος και οι απόψεις διίστανται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις