“Βλέπει” Κούτσια ο Βόλος

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική του γραμμή, έχοντας κλειδώσει την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο. Στην παρούσα φάση όμως, υπάρχουν κι αλλά θέματα που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός του Δικεφάλου, όπως αυτό του Γιώργου Κούτσια…

Και αυτό γιατί υπάρχει ενδιαφέρον ή για να το θέσουμε καλύτερα, η προοπτική του Βόλου για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ που αποτελεί ένα σημαντικό project για τους Θεσσαλονικείς.

Με γνώμονα πως στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν για την κορυφή της επίθεσης οι Ολιβέιρα – Μπράντον Τόμας, δεν είναι βέβαιο πως ο Έλληνας επιθετικός θα λάβει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, βάσει και των μειωμένων παιχνιδιών της φετινής σεζόν!

Από την άλλη, για να καταγραφεί οποιαδήποτε κίνηση που αφορά τον Κούτσια, θα πρέπει να επιλυθεί πρώτα το θέμα του συμβολαίου του δεδομένου πως μπαίνει στο τελευταίο έτος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Τί σημαίνει αυτό; Πως για να δρομολογηθούν εξελίξεις θα πρέπει να ανανεωθεί πρωτίστως το συμβόλαιο του. Το βέβαιο είναι πως του δίνεται η προοπτική του Βόλου και αυτό καταγράφεται επί του παρόντος.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια υπόθεση που βρίσκεται στην ατζέντα του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί…

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις