Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Τα highlights του αγώνα (vid)

Πραγματοποιώντας αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος, ο Ατρόμητος απέδρασε με το «τρίποντο» από τη Νεάπολη και την έδρα του Ιωνικού (1-4).

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ατρόμητος επικράτησε με 4-1 του Ιωνικού, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι Περιστεριώτες μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, όπου παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ασύνδετοι και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους, έδειξαν μεγάλο μέρος της ποιότητας που διαθέτουν στο β’ ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να φεύγουν με σπουδαίο διπλό από την έδρα του Ιωνικού (4-1).

Στο πρώτο μέρος, οι Νικαιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ατρομήτου και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 38ο λεπτό.

Τότε, ο σπεσιαλίστας Μεντόσα, με μια μαγική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γιαννιώτη, σηκώνοντας τη Νίκαια στο πόδι και τον ίδιο να πανηγυρίζει έξαλλα.

Ωστόσο στο β’ ημίχρονο, εμφανίστηκε ένας Ατρόμητος αποφασισμένος να δείξει πως αυτός είναι το αφεντικό στα δυτικά.

Μέσα σε 2′ (53′ – 55′) οι Κεσχρίντα και Φριτζόνσον έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι, σοκάροντας τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να γίνεται το αφεντικό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η χαριστική βολή από την ομάδα του Περιστερίου. Κάθετη του Κούεν στον Τζαβίδα, ο Χουτεσιώτης δεν απομάκρυνε σωστό, με τον Ρομπάιγ να έρχεται και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το τελικό 1-3.

Το τέρμα του Ατρομήτου, έφερε και την έκρηξη των οπαδών του Ιωνικού, καθώς επικράτησε μεγάλη ένταση στην κερκίδα των οργανωμένων, με οπαδούς να έχουν έρθει στα χέρια.

Το ονειρικό β’ ημίχρονο για τους Περιστεριώτες έκλεισε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κλωναρίδης με την 5η του ασίστ του πρωτάθλημα, βρήκε τον Τζαβίδα που προ κενής εστίας έγραψε το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, (59′ Μίλο) Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, (87′ Ελευθεριάδης) Μασάς, (67′ Λοβέρα) Μεντόσα, Άοσμαν, (59′ Ιωαννίδης) Μάντζης.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν, (88′ Έρλινγκμαρκ) Γκονζάλεζ, Μουνίθ (46′ Φριντζόνσον), (84′ Τζοβάρας) Ρομπάιγ, (46′ Κλωναρίδης) Ροτάριου, (46′ Τζαβίδας) Κιάρτασον

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις