ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1: Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός: Η ομάδα του Στάικου πανηγύρισε το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Επιτέλους νίκησε ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος! Οι Ηπειρώτες επικράτησαν 2-1 του Λεβαδειακού σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ροσέρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ για τον ΠΑΣ, αλλά ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Μουτίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί και στο 73’ ο Εραμούσπε από κοντά έγραψε το 2-1.

Οι Βοιωτοί πέτυχαν το πρώτο τους φετινό γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετό να τους δώσει τη νίκη, δείχνοντας πως δυσκολεύονται στην παραγωγή φάσεων.

Ιδανικά ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι, καθώς πριν συμπληρωθούν 90 δεύτερα στο ματς με τον Λεβαδειακό, άνοιξε το σκορ. Από σέντρα του Μπιλμπάο, ο Ροσέρο με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Παμλίδη στο 4’ δεν βρήκε στόχο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο 16’ το σουτ του Βρακά δεν βρήκε στόχο.

Στο 19’ ο Μπιλμπάο εκτέλεσε ωραία το φάουλ, αλλά ο Μάρκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 24’ ο Μπαγκαλιάνης σκόραρε με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Μπιλμπάο, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Στο 34’ σουτ του Παμλίδη από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Μάρκοβιτς.

Ο Λεβαδειακός επιχείρησε να αντιδράσει και ανέβασε την απόδοσή του. Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μουτίνιο με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ των Βοιωτών φέτος στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε αλλαγές για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά ο ΠΑΣ έχασε δύο καλές ευκαιρίες, με σουτ των Ροσέρο στο 50’ και Μπιλμπάο στο 55’. Στο 56’ ο Λεβαδειακός απείλησε, αλλά ο Βρακάς δεν έκανε καλό πλασέ, μετά από ωραία πάσα του Λούα Λούα.

Στο 69’ ο Σταματελόπουλος, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, αστοχώντας από το ύψος του πέναλτι.

Στο 73’ ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει το γκολ που έψαχνε με τον Εραμούσπε. Ο Ροσέρο έκανε τη σέντρα, ο Σταματελόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Αργεντινός από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα, αλλά χωρίς να βρίσκουν τρόπο να απειλήσουν, κάτι που δεν άλλαξε έως το τελικό σφύριγμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (68’ Σταματελόπουλος), Μορέιρα (90+2’ Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60’ Τζίμας).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης (68’ Ντεντάκης), Βήχος (78’ Τορό), Σκβάρκα (46’ Λούα Λούα), Βρακάς, Μεχία (46’ Χάμοντ), Μουτίνιο, Μπελμπόντ, Δούμτσιος (78’ Τσιριγώτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις