ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο και διακοπή σε “φιλικό” στα Φάρσαλα – Μπουνιές και κλωτσιές στον Μετούσι!

Επεισοδιακό ήταν το βραδινό φιλικό του Διγενή Νεοχωρίου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Όπως καταγγέλλει η ομάδα του Διγενή το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω ότι δεν υπήρχε διαιτητής. Τελικά βρέθηκε ένας από διπλανό χωριό, αλλά ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς επόπτες. Τελικά ο αγώνας διεκόπη όταν στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα χτύπησαν τον Ερβίστ Μετούσι με γροθιές και γονατιές.

Η ανακοίνωση του Διγενή:

«Ο Α.Ο Διγενής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τις συνθήκες που επικράτησαν στο φιλικό αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση διότι δεν υπήρχαν διαιτητές. Επιστρατεύτηκε ένας διαιτητής από διπλανό χωριό και ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς επόπτες.

Ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αχιλλέα και στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου δύο παίκτες του επιτέθηκαν στον παίκτη του Διγενή Μετούσι Ερβίστ και άρχισαν να τον χτυπάνε με γροθιές και γονατιές.

Ως εκ τούτου ο αγώνας διεκόπη. Τελικό σκορ 1-1.

Εμείς τιμήσαμε με την παρουσία μας τον Αχιλλέα Φαρσάλων, αλλά δυστυχώς η διοίκηση του και οι ποδοσφαιριστές του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Υ.Γ. Τελικά ο αγώνας έμεινε στην ιστορία!!!»

 

Δείτε στο 37:00 του βίντεο που ακολουθεί το ξύλο στον ποδοσφαιριστή του Διγενή Νεοχωρίου, Μετούσι, από τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων. Μάλιστα η ομάδα του Διγενή δημοσίευσε το βίντεο με τίτλο

“Θα έμεινε κάνα DNA από τους πολεμιστές Μυρμιδόνες! Ν Τ Ρ Ο Π Η …”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις