Φιλικό ντέρμπι στο Αλκαζάρ

Με την επιστροφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Νικολιά ως ελεύθερου στους «βυσσινί», δυνάμωσε το ρόστερ της ΑΕΛ και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει μία ακόμα επιλογή στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναμένεται δε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και, ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα, να ανακοινωθούν επίσημα και άλλοι ποδοσφαιριστές. Κατά τα άλλα, το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να αφομοιώσουν το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής τους, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο πως θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2 όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου θα ξεκινήσει στην 3η φάση και βέβαια στόχος της είναι να φτάσει ψηλά, σε μια διοργάνωση που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές κατακτώντας δύο φορές το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σήμερα η λαρισινή ομάδα θα δώσει ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι, το δεύτερο διαδοχικά εντός έδρας και θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο στάδιο Αλκαζάρ τη φιλόδοξη φέτος Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά και εικάζεται πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστριών ομάδων, στον Α’ Όμιλο.

Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το 1-1 στο φιλικό με την Κηφισιά, ασφαλώς και περιμένει να δει σημάδια βελτίωσης από τους ποδοσφαιριστές του και να περιοριστούν τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον σύλλογο των Αθηνών. Αναμφισβήτητα έναν περίπου μήνα πριν την πρεμιέρα της Super League 2, δεν προσδοκά ο κόσμος να είναι η ομάδα 100% έτοιμη, αλλά θέλει να τη δει να αγωνίζεται με πειθαρχία και σοβαρότητα, ανεξάρτητα από το ότι το ματς θα έχει φιλικό χαρακτήρα.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, κάτι που χαροποιεί την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τα μηνύματα που στέλνουν είναι αν μη τι άλλο αισιόδοξα.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις