Μπράτσος: «Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να κοιτάμε ψηλά»

Ο Βόλος έφυγε από το “Γ. Καραϊσκάκης” με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό αφού η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1.

Ο Κώστας Μπράτσος μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ανέφερε πως θα μπορούσαν να είχαν διεκδικήσει και κάτι παραπάνω από το ματς.

Αρχικά, μιλώντας στην Cosmote TV και σε ερώτηση για το εάν έχει ακόμα ψηλούς παλμούς από την ένταση του αγώνα τόνισε: “Τα παιδιά παίζουν μέσα, αλλά η δική μας ένταση δεν περιγράφεται. Είχαμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Εκεί επενδύσαμε σε ότι είχε να κάνει με αυτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο απ’ όσο θα μπορούσαμε.

Δεν μπορούμε όμως να μην αξιολογήσουμε το γεγονός ότι παίζαμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, με μεγάλο βάθος στον πάγκο. Κάθε παίκτης που έμπαινε μέσα έδινε παραπάνω σε αυτή την ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά μας δυσαρεστεί το γκολ που δεχτήκαμε. Φτάνοντας εδώ θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την συγκλονιστική ενέργεια που έβγαλαν στο γήπεδο”.

Για το ντεμπούτο του Οζέγκοβιτς και εάν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό: “Εφόσον σκόραρε τι άλλο να ζητήσω. Είναι λίγες ημέρες ακόμα μαζί μας και είναι λογικό να μην έχει ακόμα προσαρμοστεί. Αυτό το γκολ είναι ένα θετικό πρόσημο για το τι μπορούμε να περιμένουμε”

Για το γεγονός ότι ο Βόλος έχει νικήσει την ΑΕΚ και τώρα πήρε βαθμό από τον Ολυμπιακό και το πού μπορεί να φτάσει ο Βόλος είπε: “Αν είμαστε ταπεινοί και κοιτάμε στο έδαφος κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να κοιτάμε πιο ψηλά”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις