Ανανέωσε με Σούλη η Νίκη Βόλου

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βολιώτη Χρήστο Σούλη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου.

Ο Σούλης μετά τον περσινό του τραυματισμό, βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μετά τα μέσα της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Χρήστο Σούλη (17, 1,91, PG).

O Χρήστος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος της ανδρικής μας ομάδας απέναντι στον Αίολο Τρικάλων. Πλέον είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του κι από τα μέσα της σεζόν κι έπειτα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ομάδας μας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου μπάσκετ.

Την περασμένη χρονιά, πέρα από τις συμμετοχές του με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην ομάδα του Εφηβικού τμήματος και της Κ-21 της Νίκης Βόλου που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας και Θεσσαλίας αντίστοιχα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις