Γιάννης και Γιώργος Ξάνθης: «Δίπλα στη Νίκη και στον Αλέξη» – Παπακωνσταντίνου: «Μακάρι και στο Δ.Σ.»

Στις 7 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε η δυναμική επιστροφή των αδερφών Ξάνθη στη ΝΙΚΗ. Συγκεκριμένα, μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφορών και logistics στην Ελλάδα, η Xanthis Bros, θα είναι χορηγός στο πίσω μέρος της εμφάνισής.

Ωστόσο, η σχέση αυτή δεν περιορίζεται σε μια απλή εμπορική συνεργασία. Οι δεσμοί της οικογένειας Ξάνθη με τη ΝΙΚΗ ήταν και θα είναι πάντα στενά δεμένοι.

Κι αυτό αποτυπώθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την επισημοποίηση της φετινής συνεργασίας.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου καλωσορίζοντας τους Γιώργο και Γιάννη Ξάνθη, δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τα δύο αδέρφια και πάλι στο διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αλέξης Παπακωνσταντίνου: «Μακάρι και στο Διοικητικό Συμβούλιο»

«Καλωσορίζω τον Γιώργο και τον Γιάννη Ξάνθη ως VIP χορηγούς για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Ενώ ήταν πάντα και θα είναι στην οικογένεια της Νίκης, φέτος ισχυροποιείται η συνεργασία μας, μπαίνουν πιο ενεργά. Ο στόχος και ευχή της Διοίκησης είναι πέρα από την οικονομική υποστήριξη να μπουν πιο ενεργά και στα διοικητικά και στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τους καλωσορίζω και πάλι και εύχομαι η συνεργασία να πάει και την ομάδα μπροστά και να επωφεληθούν κι αυτοί σαν επιχειρηματίες».

Γιάννης Ξάνθης: «Έχουμε όλη την διάθεση να βοηθήσουμε»

«Αισθάνομαι εντυπωσιασμένος από τον Αλέξη, χωρίς να κάνω κοπλιμέντα, για τον λόγο ότι παιδεύεται αρκετό καιρό. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω και έμμεσα και άμεσα  την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είχα φύγει, ποτέ δεν έφυγα από την ομάδα… Δεν γίνεται να φύγω εκ των πραγμάτων. Και να θέλω να φύγω δεν μπορώ, είμαι γέννημα θρέμμα Νίκη. Ελπίζω φέτος να καταφέρει κάτι πολύ καλό ο Αλέξης και η ομάδα κατά συνέπεια κι εμείς. Έχουμε όλη την διάθεση να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

Γιώργος Ξάνθης: «Η οικογένειά μας συνυφασμένη με τη Νίκη Βόλου»

«Εγώ θα πω τα παρακάτω, να συμπληρώσω στον Γιάννη. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης μας κέντρισε το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια που ασχολείται με την ομάδα κέρδισε την εμπιστοσύνη μας. Επιπλέον η οικογένειά μας είναι συνυφασμένη με τη Νίκη Βόλου, δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε κοντά του. Αποφασίσαμε από κοινού όλη η οικογένεια να τον βοηθήσουμε. Θεωρώ πως αυτό που έχουμε στο μυαλό μας στο τέλος θα το πετύχουμε».

Ανδρέας Κικίλιας: «Πολύ σημαντική κίνηση και στήριξη»

«Να καλωσορίσω κι εγώ τους αδερφούς Ξάνθη στην  οικογένεια της Νίκης. Πολύ σημαντική κίνηση και στήριξη που θα αποτυπωθεί μέσα στη χρονιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και για τις δύο πλευρές, να πετύχουμε τους στόχους που έχουν από κοινού θέσει».

Γιώργος Αποστολακόπουλος:«Όπως το 2013-14…»

«Να συμπληρώσω πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τα αδέρφια Ξάνθη επιστρέφουν δυναμικά στη Νίκη, γιατί πάντα ήταν κοντά στην ομάδα είτε αυτό φαίνονταν είτε όχι. Απλά φέτος η δυναμική τους επιστροφή ίσως αποτελέσει έναυσμα για επιτυχίες, που θυμίζουν άλλες εποχές, καθώς όταν ήταν κοντά στην ομάδα ξέρουμε που οδήγησε. Αναφέρομαι φυσικά στη χρονιά 2013-14 που ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου. Εύχομαι στο τέλος αυτής της χρονιάς όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις