Μπουνιές και κλωτσιές στο Τρίκερι: Ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί ήρθαν στα χέρια

Έκπληκτοι έμειναν επισκέπτες και κάτοικοι του νησιού Τρίκερι, στον Παγασητικό κόλπο, όταν μπροστά τους εκτυλίχθηκαν σκηνές άγριας Δύσης! Ιδιοκτήτες θαλάσσιων ταξί, ξεκίνησαν έναν καβγά, ο οποίος κατέληξε σε άγριο ξύλο ακόμα και μέσα στη θάλασσα!

Σύμφωνα με το Thenewspaper.gr, oι δύο ιδιοκτήτες των σκαφών είχαν προσωπικές διαφορές από παλιά και αποφάσισαν να τις λύσουν με αφορμή ένα νέο περιστατικό που τόνωσε την κόντρα τους. Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 43χρονο. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας έκανε παρατήρηση στον νεότερο για επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε με το σκάφος του, κατά το δρομολόγιο Αλογόπορος – Παλαιό Τρίκερι.

Τότε, οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, ενώ στον απίστευτο καβγά συμμετείχαν ένας φίλος του 43χρονου και ο αδερφός του 24χρονου, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική σύραξη, η οποία κατέληξε μέσα στη θάλασσα! Ακόμα και τότε όμως, οι τέσσερις άνδρες προσπαθούσαν να βουλιάξουν ο ένας τον άλλον και έριχναν μπουνιές μέσα στο νερό, ενώ ένας εκ των πρωταγωνιστών δαγκώθηκε στο αυτί!

Στον απίστευτο καβγά παρενέβη το Λιμεναρχείο και οι άνδρες συνελήφθησαν και κρατήθηκαν ενώ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και ορίστηκε δικάσιμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις