Ποια «λύση» αναζητά ο Μπιλ Πάπας για την Ξάνθη αφού επισήμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ Ξάνθη περιλαμβάνει ένα λαβράκι. Ένα ενδιαφέρον λαβράκι.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ξάνθη δηλώνει ότι θέλει να ευχαριστήσει «τον κ. Τσιτιρίδη Γιώργο, ο οποίος αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα μας για συνάντηση ώστε να βρεθεί λύση για την ομάδά μας αλλά και για την προθυμία του να βοηθήσει».

Και μένει το ερώτημα: Λύση αναζητείται αλλά για ποιο θέμα; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ΑΟΞ; Γιατί επισήμως από την ΠΑΕ Ξάνθη μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει η παραμικρή αναφορά για το παραμικρό πρόβλημα στον ΑΟΞ.

Όσοι ενημερώνονται μόνο από τους επίσημους διαύλους της ΠΑΕ Ξάνθη, ξέρουν ότι όλα βαίνουν καλώς. Ξεκίνησαν προπονήσεις με παιδιά της Κ17 και της Κ20, γίνονται δοκιμαστικά και προπονήσεις και όλα βαίνουν καλώς.

Όσο για κάτι φήμες για μπλοκάρισμα μετοχών της ΠΑΕ και περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ Ξάνθη; Η ίδια η ΠΑΕ είχε σπεύσει να διαψεύσει «τα όσα γράφονται και λέγονται» καθώς «η ΠΑΕ αλλά και ο κος Bill Papas, δεν έχουν λάβει κανένα επίσημο έγγραφο αλλά και καμία επίσημη ενημέρωση, σχετικά με δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων και μετοχών της ΠΑΕ».

Στην τελευταία σχετική ανακοίνωση στις 7 Ιουνίου διαβάζαμε ότι «ο Bill Papas και το ΔΣ, θέλει να καθησυχάσει το φίλαθλο κοινό μας. Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει!».

Τι έχει αλλάξει από τότε και εντελώς αιφνιδιαστικά φτάσαμε στις 12 Σεπτέμβρη να αναφέρεται σε επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη ότι αναζητείται λύση για την ομάδα, ενώ ποτέ δεν έχει αναφερθεί ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα;

Υπάρχει κανείς να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα και απλά ξεχάστηκε να γραφτεί στα δελτία Τύπου της; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό το πρόβλημα? Γιατί κάποιος καλόπιστος θα νόμιζε ότι όλα βαίνουν καλώς.

 

ThrakiSports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις