Τι παίζει με Φερνάντες και ΑΕΚ

Αν και από την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα προέκυπτε πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, υπάρχει ένα «παράθυρο» για άλλη μία προσθήκη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Το δημοσίευμα για Πάολο Φερνάντες.

Αύριο ολοκληρώνεται η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και η ΑΕΚ μετά τις ανακοινώσεις για Φαν Βέερτ και Σιντιμπέ, είχε γίνει γνωστό πως «έκλεισε» μέχρι τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σήμερα η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως υπάρχει μία… χαραμάδα για να γίνει άλλη μία μεταγραφή την τελευταία στιγμή.

Αυτή είναι η αίσθηση που προέρχεται από το ρεπορτάζ για την «Ένωση», στην οποία φτάνουν καθημερινά προτάσεις για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα εξετάζουν τα ονόματα που έχουν προταθεί και, αν προκύψει κάποια πρόταση για δικό της παίκτη, μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα που ίσχυσαν μέχρι πρότινος.

Την ίδια στιγμή, η ώρα εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου είναι μία περίπτωση που «παίζει» θετικά για την ΑΕΚ.

Στον «Δικέφαλο» υπάρχει θετική άποψη για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά το τμήμα σκάουτινγκ και μπορεί να βοηθήσει ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Τομ Φαν Βέερτ, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις