Στοίχημα: Η ανωτερότητα της Ρεάλ

Πικρός αποκλεισμός για την Εθνική Μπάσκετ, δεν κατάφερε ποτέ να βρει απαντήσεις στα προβλήματα που της έβαλαν οι Γερμανοί και αποχαιρέτησε το Eurobasket αρκετά νωρίς, με βάση τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Δεν επιβεβαιώθηκε παράλληλα και το προγνωστικό μας, ωστόσο ήρθε το Champions League να ισορροπήσει την κατάσταση, με την Μπάγερν να επικρατεί 2-0 της Μπαρτσελόνα και να επαληθεύεται το βασικό σημείο μας.

Πάμε στα σημερινά, με τα παιχνίδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης να κυριαρχούν στο κουπόνι. Η δυνατή πρόταση έρχεται από τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στην Στοιχημαν με τεράστια γκάμα από αγορές και ειδικά στοιχήματα.

Δεν σταματάει πουθενά η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε μία ακόμη νίκη το Σαββατοκύριακο, επικρατώντας με 4-1 εντός έδρας της Μαγιόρκα. Ήταν η έβδομη στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ενώ στο Champions League ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της, επικρατώντας με 3-0 της Σέλτικ στη Γλασκώβη.

Η Λειψία με τον Ρόζε να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, κέρδισε με 3-0 εντός έδρας την Ντόρτμουντ και γύρισε τον διακόπτη. Είχαν προηγηθεί δύο βαριές ήττες, με 4-1 από τη Σαχτάρ στο Champions League και με 4-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Μπουντεσλίγκα. Ταξίδεψε με αναπτερωμένο ηθικό στη Μαδρίτη, εκεί, όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα…

Δείτε την πρόταση για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία, αλλά και όλα τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις