Εγγραφές και προπονήσεις στον Α.Ε.Σ Ολυμπιονίκη Μαγνησίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων μπάσκετ του Α.Ε.Σ. Ολυμπιονίκη Μαγνησίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Η νέα χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Ε.Σ. Ολυμπιονίκη Μαγνησίας ξεκίνησε.

Αποστολή μας να ενθαρρύνουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις ικανότητες των αθλητών χτίζοντας πάνω σε έννοιες όπως σεβασμός, συνεργασία, αφοσίωση και συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη.

Φιλοσοφία της ακαδημίας μπάσκετ είναι η εξέλιξη των αθλητών πάνω στους τομείς της τεχνική κατάρτισης, της αθλητικής ικανότητας και της πνευματικής προετοιμασίας, να υπάρχει συνεχής ανάπτυξη και θεμελίωση των βασικών δεξιοτήτων στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, μέσω τη εκμάθησης της καλαθοσφαίρισης να διαμορφώσουν τα παιδιά σωστούς χαρακτήρες καλλιεργώντας παράλληλα τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Όραμά μας  είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την κάθε στιγμή της προπόνησης. Ακόμα και αν τα παιδιά δεν γίνουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, θέλουμε να μάθουν σωστά το άθλημα, να αντιλαμβάνονται όπως πρέπει το παιχνίδι και να αποκτήσουν όλα τα στοιχεία για να έχουμε υγιείς αθλητές και φιλάθλους.

Πληροφορίες – εγγραφές:

κ. Αντώνης Μυριτζής ( καθηγητής φυσικής αγωγής ) 6972032720.

κ. Κωνσταντίνος Μούτος ( καθηγητής φυσικής αγωγής ) 6948233913, www.moutos.gr

Οι προπονήσεις  πραγματοποιούνται στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος, στο Σχολικό συγκρότημα Μουρτζούκου, και στο πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο Βόλου στην Νέα Ιωνία ( έναντι κλειστού γηπέδου μπάσκετ Ν. Ιωνίας ).

Πασάρω, Τριπλάρω, Διασκεδάζω!!

Κάνω το μπάσκετ τρόπο ζωής!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις