Τη σχέση αθλητή-προπονητή-γονέα, αναλύει ο Ψυχολόγος Ν. Γεωργιάδης, στην Αγ. Παρασκευή…

Ένα πολύ σημαντικό θέμα προς συζήτηση θα ανοίξει την προσεχή Δευτέρα (11/4) στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής κι αφορά τις σχέσεις αθλητών-προπονητών- γονέων, ένα θέμα διαχρονικό κι ανεξάρτητο από το άθλημα που ακολουθούν τα παιδιά μας….

Την εν λόγω συζήτηση μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς των αθλητών της Αγ. Παρασκευής, αλλά και γενικότερα όσοι φίλοι τους αισθάνονται ότι τους αφορά.
Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά:

“Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, στο πλαίσιο ενημερωτικών συγκεντρώσεων για τους γονείς, προσκαλεί γονείς και φίλους να παρευρεθούν τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις της Σχολής, όπου θα παρευρεθεί ο Αθλητικός Ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης* πρώην διευθυντής ακαδημιών Ολυμπιακού Πειραιώς, προκειμένου να αναλυθεί ένα διαχρονικό θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, που αφορά όλους τους γονείς αθλούμενων παιδιών, ανεξαρτήτου αθλήματος. Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι «Σχέση αθλητή-προπονητή- γονέα». Ώρα έναρξης 16:00′”.

*Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι διδάκτωρ με πολυετείς σπουδές στην Αμερική στο University of Illinois-Chicago, ειδικός αθλητικός ψυχολόγος στην κινητική συμπεριφορά, με τεράστια επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλους συλλόγους και ΠΑΕ. Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές, που είχε υπό την επίβλεψή του στην εθνική ομάδα στίβου της Αμερικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις