Δεν βιάζεται για τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός Βόλου – “Ζεστός” για Ζαχαράκη


Μοιράσου το άρθρο

Σε εξέλιξη, εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να αρχίζει, πλέον, να στρέφει την προσοχή του στο αμιγώς αγωνιστικό πλαίσιο.

Όπως είναι λογικό, με τις προπονήσεις να προχωρούν, η φυσική κατάσταση του έμψυχου δυναμικού έρχεται σε δεύτερη μοίρα, με προτεραιότητα να αποτελεί, πλέον, το τακτικό κομμάτι και η διαμόρφωση ομοιογένειας εντός του ρόστερ. Τα πρώτα “δυνατά” φιλικά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, κάποια συμπεράσματα έχουν ήδη εξαχθεί κι όπως είναι λογικό, γίνεται προσπάθεια οι αδυναμίες (που εντοπίζονται κυρίως στο επίπεδο της παραγωγικότητας) που έχουν εντοπιστεί, να διορθωθούν μερικώς, με δουλειά στο καθημερινό πρόγραμμα. Και το “μερικώς” τονίζεται, διότι ο βασικότερος παράγοντας επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος ενδέχεται να είναι η μεταγραφική ενίσχυση που ετοιμάζεται, με 2-3 κινήσεις από τη μέση και μπροστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του goalpost.gr η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαράκη παραμένει “ζεστή” και οι πιθανότητες να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα είναι πολλές. Εκτός του πρώην επιθετικού της ΑΕΛ, η διοίκηση και το τεχνικό τιμ έχουν καταλήξει σε κάποιες ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τις τελικές εξελίξεις να έρχονται σχετικά άμεσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις