Φραγκούλης: «Με νοοτροπία νικητή ο Πύρασος»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο προπονητής του Πυράσου, Δημήτρης Φραγκούλης, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ το προσεχές σαββατοκύριακο.

Ο Πύρασος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ 2002 στην Κυριακή (18/9).

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Φραγκούλη:

«Για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-23 θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, αυτούς που στηρίζουν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια του Πυράσου.

Η ομάδα μας κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, χωρίς να κερδίσει τον προβιβασμό στην εθνική κατηγορία. Φέτος θα κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με βασικό στόχο τη δημιουργία ενός νέου κορμού που θα προσπαθήσει να συνδυάσει το Αγχιαλίτικο στοιχείο με τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας των ποδοσφαιριστών.

Ασφαλώς και ο Πύρασος έχει μάθει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο, είναι ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία 70 ετών. Η πρόκληση για εμάς είναι αυτή: να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη νοοτροπία νικητή και να την μεταδώσουμε στα νέα παιδιά τα οποία θα είναι οι πρωταγωνιστές των επόμενων ετών.

Μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια όλων μας και μεγάλη ώθηση θα δώσει ο φίλαθλος κόσμος της Νέας Αγχιάλου. Τον καλούμε λοιπόν να στηρίξει την καινούργια προσπάθεια, όπως το έκανε και πέρυσι με συνέπεια και πάθος, να ενθαρρύνει τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές με το χειροκρότημά του, να χαρεί το ποδόσφαιρο. Φέτος επιστρέφουμε στη φυσική μας έδρα και θέλουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο παρουσιάζοντάς του ένα ωραίο θέαμα.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στους ανθρώπους όλων των ομάδων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας να έχουν υγεία και να προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλους αυτούς που αγαπούν το άθλημα και το υπηρετούν με αγάπη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις