ΠΑΕ ΑΕΛ: Τρεις λύσεις και ένας δανεισμός…

Μετά τους Ζακαράκη και Κουτσιανούλη, η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων με άλλους τρεις προδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Παντελή Θεολόγου, Γιώργο Δάκτυλα και Λάμπρο Αγγελούλη.

Παράλληλα ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Φαμπιάν Τσέλα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι ανακοινώσεις:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Θεολόγου, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό στόπερ και ανήκε στην ομάδα μας από τον Μάιο του 2021.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία τον ευχαριστούμε για την συνεργασία από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα παρουσίας του στις τάξεις μας και του ευχόμαστε να ‘ναι υγιής και να έχει καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

“Ελεύθεροι από την ΠΑΕ ΑΕΛ ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα που επιθυμούν, είναι από σήμερα οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Δάκτυλας και Λάμπρος Αγγελούλης, οι οποίοι αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του μέσου και του κεντρικού αμυντικού και είχαν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το φθινόπωρο του 2020.

Τους ακολουθούν οι ευχές μας για υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους”.

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την παραχώρηση με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για έναν χρόνο, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, του ποδοσφαιριστή Φαμπιάν Τσέλα, ο οποίος είχε ενταχθεί ως επαγγελματίας στην ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όπως και στους Κοτσιανούλη, Ζαχαράκη, Δάκτυλα και Αγγελούλη, που έλυσαν τα συμβόλαιά τους, είχε προταθεί εξ’ αρχής η επιλογή δανεισμού τους με εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις