ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεψαν και χτύπησαν Νοτιοκορεάτη στο Καραϊσκάκη σε ζωντανή μετάδοση!

Ένα σοκαριστικό σκηνικό έλαβε χώρα έξω ακριβώς από το γήπεδο του Ολυμπιακού, καθώς οπαδοί των Ερυθρόλευκων επιτέθηκαν σε διάσημο Νοτιοκορεάτη youtuber χτυπώντας τον και αρπάζοντάς του το κινητό και την τσάντα του.

Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό συνέβησαν λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φράιμπουργκ: οπαδοί της ομάδας του Πειραιά επιτέθηκαν μετά μανίας σε έναν γνωστό Νοτιοκορεάτη YouΤuber (ο οποίος προφανώς είχε έρθει στη χώρα μας για να δει τους δύο συμπατριώτες του που αγωνίζονται στους Ερυθρόλευκους), χτυπώντας τον και παίρνοντας τα υπάρχοντά του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο συγκεκριμένος YouTuber (που έχει 65.000 subscribers) έκανε live εκείνη την στιγμή στο κανάλι του, με αποτέλεσμα να καταγραφούν τα πάντα. Ένας από αυτούς ακούγεται να φωνάζει «μην τον βαράτε, στις τσέπες, στις τσέπες», την στιγμή που ο Νοτιοκορεάτης «τρώει» ξύλο από τους… φίλους του Ολυμπιακού.

Στο τέλος, μάλιστα, του άρπαξαν το κινητό και την τσάντα του κι έφυγαν τρέχοντας.

Το βίντεο έχει αρχίσει ήδη να γίνεται viral στο twitter, με τον κόσμο να καλεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρέμβει. Δείτε παρακάτω την στιγμή της επίθεσης κι από κάτω ολόκληρο το live του Νοτιοκορεάτη:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις