Από τον Ηρακλή στον Αλμωπό ο Πέλκας

Με τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βασίλης Πέλκας. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Ηρακλή, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αριδαίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο, Βασίλη Πέλκα. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 16/10/1999 στα Γιαννιτσά και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Έπειτα αγωνίστηκε στην Κ17 και Κ19 του Ηρακλή και της Βέροιας αντίστοιχα. Ακολούθησε ο Εθνικός Γιαννιτσών και στην συνέχεια ο ΑΟ Γιαννιτσών με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο κύπελλο. Οι επιδόσεις του με την ομάδα των Γιαννιτσών δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Απόλλων Σμύρνης ο οποίος έφτασε κοντά στην απόκτησή του με την μεταγραφή του τελικά να ναυαγεί και τον ίδιο να υπογράφει στα Τρίκαλα. Σε τρεις σεζόν με την ομάδα των Τρικάλων είχε 61 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο Ελλάδος. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν ο Ηρακλής.

Βασίλη, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις