«Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και την ιστορία μας»

Τον Άρη υποδέχεται μεθαύριο Κυριακή (10/4) στις 14.00 στο κλειστό του ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, με στόχο να κλείσει αήττητος τις εντός έδρας φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν και σ’ αυτό το ματς χωρίς την αρχηγό τους, Νίκη Ζέρβα, ωστόσο, ευελπιστούν πως…

…θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, επί του πρωταθλητή Άρη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Καπουρνιώτης, με δηλώσεις του τόνισε για παιχνίδι:
«Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον πρωταθλητή Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος μέχρι στιγμής μετρά 20 νίκες και μόλις μία ήττα από τον συντοπίτη Παναθλητικό. Η ήττα αυτή του Άρη είχε ως αποτέλεσμα να μας στερήσει την άνοδο, καθώς ακόμη και σε ισοβαθμία με τον Παναθλητικό, θα παίρναμε εμείς την 2η θέση.
Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, στην οποία δεν έλειψαν τα προβλήματα τραυματισμών, απουσιών, αλλά και κάποιων περίεργων και τραγελαφικών γεγονότων, η ομάδα μας κατάφερε μέσα στο γήπεδο να τερματίσει στην 3η θέση, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.
Τη φετινή χρονιά στη 12αδα υπήρχαν έξι παίκτριες κάτω των 18 ετών, ενώ το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται κατά 80% από Βολιώτισσες αθλήτριες, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία του συλλόγου.
Καλούμε, λοιπόν, τους φιλάθλους μας, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, να δώσουν βροντερό «παρών», αποδεικνύοντας έμπρακτα, για άλλη μια φορά, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να βρίσκεται στην Α1 εθνική κατηγορία.
Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε και υποσχόμαστε να δώσουμε για άλλη μια Κυριακή το 110% των δυνάμεών μας, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων όσων βρίσκονται κοντά στην ομάδα (διοικούσα επιτροπή, φιλάθλους), αλλά και να αποδείξουμε, ότι εμείς αγωνιζόμαστε, με όποια προβλήματα, απουσίες ή εμπόδια, μόνο για τη νίκη, την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, την αξιοπρέπεια τη δική μας και της ιστορίας του συλλόγου.
Για μας, όμως, το πρωτάθλημα και το έργο μας δεν τελειώνει εδώ, αφού έχουμε εννέα μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για άλλον ένα τελικό και συγκεκριμένα τον αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της κατάταξης του νοτίου ομίλου. Την Κυριακή 17/4 θα αντιμετωπίσουμε στο ουδέτερο γήπεδο της Αταλάντης τον ιστορικό Σπόρτινγκ, με φόντο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες κατάταξης, ώστε σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 της νέας περιόδου, ο Ολυμπιακός να πάρει το εισιτήριο της ανόδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις