Κύμα αναστολών στα τοπικά πρωταθλήματα!

Εκτός από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της και την ΕΠΣ Λάρισας που μέχρι στιγμής ανέβαλε τον τελικό του Super Cup αρκετές Ενώσεις προχώρησαν σε αναστολή των πρωταθλημάτων τους.

ΕΠΣ Ηπείρου

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηπείρου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αναβάλλει την έναρξη των πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου της Ενώσεως μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης.

ΕΠΣ Χαλκιδικής

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ενημερώνει τα Σωματεία – Μέλη της ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου Χαλκιδικής ” ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΝΑΣ olives”, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 , λόγω προβλημάτων που δημιουργεί το Μητρώο ΓΓΑ σε πολλές ομάδες του Νομού μας και εμποδίζει τα Σωματεία στη συμμετοχή τους.

ΕΠΣ Καστοριάς

Η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, σε  συνεδρίαση της σήμερα 16/09/2022, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή όλων των αγώνων του  κυπέλλου, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022.Η απόφαση για την αναστολή έχει ισχύ μέχρι  να ληφθεί από την ΕΠΟ το πλαίσιο της εφαρμογής της υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/οικ.435525/13-09-2022 (ΑΔΑ:96ΦΟ4653Π4-ΨΔΞ) Εγκυκλίου της Γ.Γ.Α., με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΕΠΣ Ημαθίας
Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι αγώνες ΟΛΩΝ των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ένωσης ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ μέχρι νεωτέρας λόγω έλλειψης διάθεσης από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) να επιλύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή Σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αυτής.
Ζητάμε ταπεινά συγνώμη απ’ όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, και κυρίως από τα Σωματεία-Μέλη μας και τους ποδοσφαιριστές, καθώς για αβλεψίες άλλων φορέων είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προβούμε σε μία τέτοια ενέργεια.

ΕΠΣ Πιερίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς του λόγου) συνεδρίαση της σήμερα 15/09/2022, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση για την αναστολή έχει ισχύ μέχρι νεώτερης (απόφασης) της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας και έχει ληφθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/οικ.435525/13-09-2022 (ΑΔΑ:96ΦΟ4653Π4-ΨΔΞ) Εγκυκλίου της Γ.Γ.Α.,
με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων».

ΕΠΣ Ξάνθης

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει την αναστολή των διοργανώσεων πρωταθλημάτων & κυπέλλου μέχρι νεοτέρας, λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν στα σωματεία από το Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ενημέρωση από τη Γ.Γ.Α, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στην αναστολή των αγώνων, προκειμένου να προστατέψουν τους συλλόγους και την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων μας.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

Επειτα από συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Σ.Σερρών, ανακοινώνεται η αναστολή των διοργανώσεων πρωταθλημάτων & κυπέλλου μέχρι νεοτέρας, λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν στα σωματεία από το Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ο Πρόεδρος Νίκος Κατσαβάκης και το Δ.Σ της Ένωσης, ενημερώνουν τα σωματεία, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ενημέρωση από τη Γ.Γ.Α, είναι υποχρεωμένοι να προβούν στην αναστολή των αγώνων, προκειμένου να προστατέψουν τους συλλόγους και την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων μας.

ΕΠΣ Κορινθίας

Σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες πρωταθλημάτων Α΄ Κατηγορίας Β΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Η αναβολή αυτή γίνεται μετά από το 15.9.2022 έγγραφο της Περιφέρειας Κορινθίας ότι δεν μας εκδίδει τις άδειες διεξαγωγής αγώνων για τα προγράμματα που της έχουμε κοινοποιήσει λόγω της υπ΄αριθμ. 435525/13.9.2022 εγκυκλίου της Γ.Γ.Α. που ενημερώνει τις περιφέρειες να μην προχωρήσουν στην έκδοση άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων εάν όλα τα Σωματεία δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Μετά απο έγγραφο της Γ.Γ.Α. πρός την Περιφέρεια Πελοποννήσου , τους Δήμους του νομού Μεσσηνίας και την Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ που απαγορεύει τη χρήση των αθλητικών χώρων απο σωματεία που δεν είναι εγγεγραμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ συνήλθε εκτάκτως  και αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας λόγω του ότι τα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου άδεια τέλεσης αγώνα .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις